📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kriski napisał/a:
Eeee, Ty tak na serio, może cały YT tu przeniesiesz?
możesz rozwinąć?
Wyraźnie napisane od 24:20
Kali111 napisał/a:
możesz rozwinąć?
Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.
Władimir Władimirowicz chętnie przyjmie takiego twardego zawodnika !!
Payan napisał/a:
Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.
daj spokój chłopakowi, -j est wypadek, jest dym na ulicy - żeby tylko takie filmy tu trafiały..
Zamknąć mordy.
Kali111 napisał/a:
Nie będziesz mi mówił co mam robić i od której sekundy mam oglądać. A filmiki przycinaj
Brakuje tylko sanitariuszek jak robią zastrzyki, O tempora, o mores!
Zdradzę Ci tajemnicę...
Najprostszy: MediaCoder, tam masz jako takie ustawienia i w zakładce CZAS możesz wybrać od kiedy do kiedy ma uciąć...
Najprostszy: MediaCoder, tam masz jako takie ustawienia i w zakładce CZAS możesz wybrać od kiedy do kiedy ma uciąć...
Szkoda że nie było w okolicy jakiegoś typa z jajami który by to ścierwo naprostował, albo w sumie mogli zadzwonić na psy, zgłosić pobicie i może by typa z Polski wyebali, całe kacapskie ścierwo powinno mieć urzędowy zakaz wstępu do Polski i Europy.
B420 napisał/a:
całe kacapskie ścierwo powinno mieć urzędowy zakaz wstępu do Polski i Europy
Zgoda pełną gębą, tylko jest takie coś, "kacapskie ścierwo" jest w tej chwili ważniejsze w Polsce niż Polacy...
(Kacapskie ścierwo to i Kacapy, i Upaińcy, bo to jeden... ptok... )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów