Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.
Skoro nie chcesz tu YT (ja też nie chcę), to pisz do adminów, bo to oni wymyślili, żeby z YT można było tu filmy wstawiać.
Na YT nie ma nic sadystycznego, co by się nadawało na ten portal. Nie widzę potrzeby takiej funkcji.
Każdy film powinien być przycinany do konkretnej akcji.
możesz rozwinąć?
Wyraźnie napisane od 24:20
A Ty się postaraj następnym razem, leniu. Ciężko przyciąć, czy wstyd przyznać, że się nie umie? Na chuj mi 24 minuty wstępu, skoro każesz go przewijać?
Powinno się go wysłać na do Ukrainy taka nowa extra tradycja
wlasnie. powinno cos takiego być ze zrobisz o jeden dym za duzo, będzie zatrzymanie czy burda, nie mówiąc już o czymś więcej to od razu na pociąg z bydłem i wypad do siebie ratować pobratymców.
Każdy filmik, KAŻDY który jest tu umieszczany pochodzi z jakiegoś serwisu debilu. Więc wg twoich kretyńskich zasad można zamknąć te portal w chuj bo jak będę chciał oglądać sado-maso to pójdę pod okna twojej matki.
ale mu pan powiedział! Zgadzam sie
Skoro nie chcesz tu YT (ja też nie chcę), to pisz do adminów, bo to oni wymyślili, żeby z YT można było tu filmy wstawiać.
Na YT nie ma nic sadystycznego, co by się nadawało na ten portal. Nie widzę potrzeby takiej funkcji.
Każdy film powinien być przycinany do konkretnej akcji.
A Ty się postaraj następnym razem, leniu. Ciężko przyciąć, czy wstyd przyznać, że się nie umie? Na chuj mi 24 minuty wstępu, skoro każesz go przewijać?
A Ty co tak komendy wydajesz jakbyś u siebie na podwórku był a wszyscy tutaj u Ciebie na etacie robili...? Tobie się nie chce przewinąć ale jemu się musi chcieć przycinać? W czym problem, impulsów masz za mało? Napisane ładnie gdzie akcja, a dzięki temu że nie przyciął to obejrzałem więcej i nie żałuję. Ciekawy program ogólnie.
A Ty co tak komendy wydajesz jakbyś u siebie na podwórku był a wszyscy tutaj u Ciebie na etacie robili...? Tobie się nie chce przewinąć ale jemu się musi chcieć przycinać? W czym problem, impulsów masz za mało? Napisane ładnie gdzie akcja, a dzięki temu że nie przyciął to obejrzałem więcej i nie żałuję. Ciekawy program ogólnie.
To, że Sadol jest jedyną stroną, jaką znasz w necie, to już nie moja wina. Jak chcesz, to mogę Ci codziennie wysyłać kilkaset linków, to sobie ciekawe rzeczy pooglądasz...
Nie mierz wszystkich swoją miarą! Ty tu włazisz oglądać filmy z YT, a ja od tego mam YT. Tutaj wchodzę po konkretne treści, które ten serwis oferuje. Do tego każdy (oprócz Ciebie, widać) może sobie sam wejść na YT i oglądać co mu się podoba. Włącznie z powyższym filmem. Jaki sens wklejania tutaj filmu z YT, kiedy 98% jego treści nie ma nic wspólnego z profilem Sadistica?
Filmy dokumentalne są w innym dziale, kolego. Tam Cię zapraszam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów