📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a polaczek lub murzynek już by krzyczał że się dusi i by sobie zdech
Przeciez to wogole nie chodzi o fale...
KebabRemover napisał/a:
a polaczek lub murzynek już by krzyczał że się dusi i by sobie zdech
Chyba twój stary jak go ruchali i wyszedłeś ty zamiast naleśników.
Halman napisał/a:
może chodzi ci ściślej o taką?
Zasadnicza służba od połowy lat 90 to trafiali się albo debile albo psychole, normalnych ludzi których można by w monie zostawić było może z 5 % lepiej że jest zawodowa armia (śmiech
Pralpunkt napisał/a:
Zasadnicza służba od połowy lat 90 to trafiali się albo debile albo psychole, normalnych ludzi których można by w monie zostawić było może z 5 % lepiej że jest zawodowa armia (śmiech
Jasne! racja ! z tym że tamci debile mogli by się teoretycznie przydać, bo abstrahując: wpadają ruscy do Polski i jadą przez Warszawę. Jadą, jadą i nagle kałaszek czy inna saiga wypada z transportu na ulicę. Właśnie tacy mądrzy jak ty, co przed ŻW po piwnicach się kryli, albo obecny kwiat młodzieży i inteligencji polskiej, nie wiedzieli byście co z tym zrobić poza np użyciem do wbijania gwoździ.
baronturbina napisał/a:
Jasne! racja ! z tym że tamci debile mogli by się teoretycznie przydać, bo abstrahując: wpadają ruscy do Polski i jadą przez Warszawę. Jadą, jadą i nagle kałaszek czy inna saiga wypada z transportu na ulicę. Właśnie tacy mądrzy jak ty, co przed ŻW po piwnicach się kryli, albo obecny kwiat młodzieży i inteligencji polskiej, nie wiedzieli byście co z tym zrobić poza np użyciem do wbijania gwoździ.
Hahah swoje odsłużyłem, ciekawy czy ty byłeś w armi?
A i nie byłem z poboru
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów