📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Muzyczka to czołówka polskiego serialu "Czarne chmury", w sumie trzeba sobie znów obejrzeć przygody pułkownika Dowgirda
którego współscenarzystą był Ludwik Kalkstein, współpracownik gestapo który przyczynił się bezpośrednio do aresztowania komendanta głównego AK, generała Grota-Roweckiego. Taka ciekawa ciekawostka.
kasiasin napisał/a:
ale jakość drzwi !!!
bercisko napisał/a:
Klejone na Kropelkę. Śliny
W tego typu drzwiach szyby montowane są osobno. Szyby trzymają się za listwach zatrzaskowych i wciśniętych uszczelkach. Ma to ułatwić wymianę zbitych szyb w miejscach publicznych. A wiem to z doświadczenia, jestem monterem drzwi. Pozdrawiam
Wywalanie wkładu szybowego w otworze przez który się nie przeciśnie było bardzo mądre. A co do wkładów szybowych to żaden o dziwo się nie pobił.
Coraz nachalniejsi ci jehowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów