Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rownie dobrze moge powiedziec ze Twoj rodzaj muzyki jest chujowy i totalne dno
@Pixiee
duze masz cycki??
Życzę Ci dość szybkiego bana żebyś już wrócił na swojego fejsbuka i kwejka i tak w miarę dużego,grubego czarnego członka między pośladki,może wtedy zrobisz co innego z wolnym czasem.
@Kuribal
Straszny rozpierdol w tych gatunkach zrobiłeś,lepiej po prostu polecić brytyjską muzykę elektroniczną zaczynając od UK Garage
Natomiast bardzo ciekawe jest to, od czego zależy jakiej ktoś muzyki słucha. Jeśli dla kogoś dubstepy, metale, rapy i inne takie takie to nie muzyka tylko gówno, to już wiem, że taka osoba nie słucha namiętnie muzyki, albo daje się ponieść komercyjnemu gównu, którym media mydlą nam (w sumie wam) oczy. Jeśli ktoś słucha muzyki przez powiedzmy 5 godzin dziennie, to zaczyna szukać nowych zespołów, nowych gatunków, bo stare śmieci mu się nudzą. Jeśli ktoś poznał mnóstwo zespołów i mnóstwo gatunków wytwarza się u niego tolerancja muzyczna i zaczyna dostrzegać walory każdego gatunku. Artyści są lepsi i gorsi, ale w każdym gatunku znajdzie się ktoś wybitny.
Polecam youtuba do ekspansji swoich muzycznych gustów.
@Mateh
żebyś już wrócił na swojego fejsbuka i kwejka i tak w miarę dużego,grubego czarnego członka między pośladki
Nie każdy lubi takie rozrywki jak Ty. Ja jestem heteroseksualny i tam u mnie obowiązuje jedyny słuszny kierunek czyli wylotowy. Pedalstwa też nienawidzę więc idź sobie gdzieś indziej, kwiatuszku
Dziękuję wszystkim za przemiłe komentarze, oczywiście szanuję fakt iż słuchacie tego gówna. Co niektórzy powinni poczytać od początku moje wpisy pod powyższym tematem a dopiero wtedy się spinać. Fakt, niepotrzebnie wziąłem udział w tej jakże zacnej dyspucie na temat tego gówna jakie zostało wrzucone. Na koniec - jebie mnie to czy ktoś napierdala na "moją" muzykę poza tym ja również się nie ograniczam jedynie do danego gatunku muzyki... ale to coś dla mnie jest gównem i koniec. Pozdrawiam i kończę temat ze swojej strony (co zapewne ucieszy co niektórych ale na prawde pierdolę fakt powyższy).
Nie każdy lubi takie rozrywki jak Ty. Ja jestem heteroseksualny i tam u mnie obowiązuje jedyny słuszny kierunek czyli wylotowy. Pedalstwa też nienawidzę więc idź sobie gdzieś indziej, kwiatuszku
Dziękuję wszystkim za przemiłe komentarze, oczywiście szanuję fakt iż słuchacie tego gówna. Co niektórzy powinni poczytać od początku moje wpisy pod powyższym tematem a dopiero wtedy się spinać. Fakt, niepotrzebnie wziąłem udział w tej jakże zacnej dyspucie na temat tego gówna jakie zostało wrzucone. Na koniec - jebie mnie to czy ktoś napierdala na "moją" muzykę poza tym ja również się nie ograniczam jedynie do danego gatunku muzyki... ale to coś dla mnie jest gównem i koniec. Pozdrawiam i kończę temat ze swojej strony (co zapewne ucieszy co niektórych ale na prawde pierdolę fakt powyższy).
Mnie tylko denerwuje fakt, że też jestem fanem Opetha (a raczej byłem,wolałem ich ostrzejsze albumy bo herritage nie potrafię słuchać) a ty popisujesz się gimnazjalnym humorem i ogromną ignorancją. Sam nie słucham neurofunku ani takiego dnb ale kurwa, ja przynajmniej nie obrażam czyjegoś gustu ani upodobań muzycznych nie mając o danym gatunku pojęcia bo wiem, że każdy poszczególny typ muzyki to zazwyczaj inny styl życia i jest się temu oddany.
Mnie tylko denerwuje fakt, że też jestem fanem Opetha (a raczej byłem,wolałem ich ostrzejsze albumy bo herritage nie potrafię słuchać) a ty popisujesz się gimnazjalnym humorem i ogromną ignorancją. Sam nie słucham neurofunku ani takiego dnb ale kurwa, ja przynajmniej nie obrażam czyjegoś gustu ani upodobań muzycznych nie mając o danym gatunku pojęcia bo wiem, że każdy poszczególny typ muzyki to zazwyczaj inny styl życia i jest się temu oddany.
Miałem nie pisać już ale Twój post mnie zmiażdżył. Jedyny człowiek, który mnie poruszył osobowością. Wybaczcie wszyscy, sprowokowałem hujnię za którą przepraszam. Adiksen, masz u mnie browar i to nie wirtualny lecz prawdziwy. Teraz spójrzmy na wszystko przez pryzmat tego gdzie się znajdujemy: Sadistic. Przepraszam, jeżeli ktoś poczuł się urażony którymś z moich postów - trochę i może mnie poniosło, fakt. Prawda jest taka, że szanuję i Autora i (prawie) wszystkich Was (pedałów nigdy nie będę tolerował ani szanował), skurczybyki pieprzone Dobra, już spadam tak na serio bo co niektórzy mnie tu już nie lubią zbytnio Adiksen, szczery respect.
Nie no. Nie rozumiem czemu usuwałeś konto. Miałeś prawo reprezentować swoje poglądy, otóż to. Po to jest forum. Nie takie wjazdy tutaj miały miejsce. Nie wiem jak wygląda sprawa kiedy ktoś sklei bana, ale Ty raczej nie dostałeś, bo za co? Szkoda, że się zmyłeś. Ja właśnie cenię sobie ludzi, którzy ostają przy swoich argumentach wobec reszty. Widać, że "miętki" nie jesteś, obstajesz przy swoim. Różnimy się jako użytkownicy właśnie typem muzyki jakiej słuchamy, sposobem pisania słowa chuj (Ty napiszesz huj) a w końcu podejściem do sprawy. Tylko do ostatniego można mieć jakiekolwiek zarzuty, bo nie powinniśmy odrzucać gustów innych (no, pod względem muzyki, sztuki, samochodów, kobiet itp. Pod względem orientacji nie ma nawet co gadać, bo pedalstwo to zbrodnia przeciw ludzkości sama w sobie. Tylko zastanawia mnie, czemu resztę za nich masz? Czyżbyś wybadał?). Nie wiem czy to przeczytasz, ale pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nie zapamiętasz mnie jako kogoś, kto próbował najeżdżać na Twoje przekonania. Trzymaj się ich dalej, ale więcej tolerancji dla przekonań innych. Peace.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów