Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tańczy się do muzyki z tego co kojarzę. A tego muzyką nazwać się nie da.
skoro już tak piszesz to chociaż sprecyzuj co muzyką jest a co nie(według ciebie oczywiście)
zuq4,
Dźwięki wydawane podczas srania cięzko jest nazwać muzyką.
ja pierdole następny znawca sie znalazł,ja ci niemówie czego ty masz słuchać,temat ci nie pasuje to wyjdż.
Neurofunk? Według mnie to dnb ale co ja tam sie kurwa pewnie znam
po części masz racje ale klasyczny w pełnym tego słowa znaczeniu drum&bass jest bardziej liquid`owy,a neurofunk jest bardziej glitch`owaty
skoro już tak piszesz to chociaż sprecyzuj co muzyką jest a co nie(według ciebie oczywiście)
Tam nie ma melodii ani muzyki, jest sama rytmika - dla zielonych w temacie: rytm jest zbiorem dźwięków o określonych częstotliwościach, które to dźwięki mają ściśle określone interwały czasowe a ich ułożenie powtarza się cyklicznie.
Pozdrawiam normalnych, wrażliwych na muzykę użytkowników sadola.
Tam nie ma melodii ani muzyki, jest sama rytmika - dla zielonych w temacie: rytm jest zbiorem dźwięków o określonych częstotliwościach, które to dźwięki mają ściśle określone interwały czasowe a ich ułożenie powtarza się cyklicznie.
Pozdrawiam normalnych, wrażliwych na muzykę użytkowników sadola.
japierdole teraz to żeś farmazonem pocisnął skopiowałem ci z Wikipedii żebyś się dokształcił troche,to że nie rozróżniasz rytmu od rytmiki to już swoją drogą ot wielki fachowiec
"Muzyka (gr. mousike, cz. hudba, staropol. gędźba) – sztuka organizacji struktur dźwiękowych w czasie. Jedna z dziedzin sztuk pięknych, która wpływa na psychikę człowieka przez dźwięki.
Struktury dźwiękowe składają się z zestawów fal akustycznych o odpowiednio dobranych częstotliwościach i amplitudach oraz ciszy pomiędzy nimi. Celem muzyki jest oddziaływanie na świadomość słuchacza. Jest zjawiskiem odbieranym subiektywnie, zależnym od indywidualnych skłonności, wcześniejszych doświadczeń, społecznych kryteriów wartości, aktualnego nastroju i wielu innych czynników w tym tzw. słuchu muzycznego. Od mowy ludzkiej różni się znacznie większą abstrakcyjnością przekazywanych treści oraz wykorzystaniem oprócz głosu ludzkiego również instrumentów muzycznych."
japierdole teraz to żeś farmazonem pocisnął skopiowałem ci z Wikipedii żebyś się dokształcił troche,to że nie rozróżniasz rytmu od rytmiki to już swoją drogą ot wielki fachowiec
"Muzyka (gr. mousike, cz. hudba, staropol. gędźba) – sztuka organizacji struktur dźwiękowych w czasie. Jedna z dziedzin sztuk pięknych, która wpływa na psychikę człowieka przez dźwięki.
Struktury dźwiękowe składają się z zestawów fal akustycznych o odpowiednio dobranych częstotliwościach i amplitudach oraz ciszy pomiędzy nimi. Celem muzyki jest oddziaływanie na świadomość słuchacza. Jest zjawiskiem odbieranym subiektywnie, zależnym od indywidualnych skłonności, wcześniejszych doświadczeń, społecznych kryteriów wartości, aktualnego nastroju i wielu innych czynników w tym tzw. słuchu muzycznego. Od mowy ludzkiej różni się znacznie większą abstrakcyjnością przekazywanych treści oraz wykorzystaniem oprócz głosu ludzkiego również instrumentów muzycznych."
zajebiste... a potrafisz coś od siebie czy zamierzasz niczym jebany zaślepiony z wypranym mózgiem ciapaty nawracać wszystkich na swoją popierdoloną "muzykę"? Rytmiczne uszczanie bąków też w gruncie rzeczy jest muzyką więc...? Nie ograniczaj się bo nie warto
Włączcie filmik i patrzcie na gif nad filmikiem ;P lepiej pasuje
Fakt, sranie oraz dźwięki wszelakie z dwunastnicy (i nie tylko) ludzkiej (i nie tylko) zsyntetyzowane o wiele bardziej pasują do zsyntetyzowanej karykatury człowieka leci browar za odwagę bo grasuje tutaj sporo fanatyków "muzycznych"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów