Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles
Piekny odruch, zobaczyl czarnucha i caly magazynek poszedl. Mial chwile zastanowienia, ale ciemno i jednak z domu zwykle wychodzi czlowiek, nie malpa - poczekal na dobra ocene sytuacji. Oby ta sekunda kiedys nie zdecydowala o jego losie ;(
Jak cię Bóg pokarał byciem czarnym, to nie wyjmujesz instynktownie spluwy na widok policjanta. To statystycznie jest jest dla Ciebie nieopłacalne :/
I oczywiście czarny, no kto by sie spodziewał.
Ja nie kumam co oni odpierdalają .W Polsce to by przeszło ale w USA? To są jacyś imigranten z polszy?
Czego się spodziewać po kimś, kto trzyma broń pod poduszką na krześle stojącym na ganku?
Nie no wydaje mi się, że do takich czarnych można strzelać bez ostrzeżenia.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów