18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
flejtuch 2023-09-06, 14:26 3
I jeszcze przez następne 50 lat nie usłyszą....
Zgłoś
DarkFalcoN 2023-09-06, 14:35 13
Miała farta, uratował ją wysoki prześwit
Zgłoś
ra0mir 2023-09-06, 15:18 5
Babuszka gniotsa nie łamiotsa.
Widzę rozjebanego kacapa - daję piwo!

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Batman_ 2023-09-06, 17:28 1
ra0mir napisał/a:

A gdzie ty tam kurwa widzisz rozjebanego kacapa? Skocz może lepiej do okulisty, co?
Zgłoś
antychryst333 2023-09-06, 17:43 4
urkofile to pedofile
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-09-06, 17:49 3
ra0mir napisał/a:

Propaganda naprawdę bywa zatrwazajaca. .
Zgłoś
marcino_zly 2023-09-06, 18:47 1
A może ta babcia rzeczywiście nie słyszała bo nie słyszy...?
Zgłoś
ra0mir 2023-09-06, 19:03 5
Batman_ napisał/a:

A gdzie ty tam kurwa widzisz rozjebanego kacapa? Skocz może lepiej do okulisty, co?

Masz rację, leży nie przejechana. Sorki, moj błąd.

PentagramOdDiabła napisał/a:

Propaganda naprawdę bywa zatrwazajaca. .

Jeśli enigmatycznie chciałeś nawiązać do wojny za naszą wschodnia granicą to źle trafiłeś
Nienawiść do kacapow wrodziła we mnie znajomość historii, dziadkowie i pradziadkowie.
Czy jeśli wkurwia mnie Tusk i opozycja to oznacza wg ciebie, że jestem za PiSem?
Baaardzo płytkie myślenie kolego.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
tigerqaz 2023-09-06, 19:37 3
ra0mir napisał/a:

Jeśli enigmatycznie chciałeś nawiązać do wojny za naszą wschodnia granicą to źle trafiłeś
Nienawiść do kacapow wrodziła we mnie znajomość historii, dziadkowie i pradziadkowie.
Czy jeśli wkurwia mnie Tusk i opozycja to oznacza wg ciebie, że jestem za PiSem?
Baaardzo płytkie myślenie kolego.

Piękne słowa. Mam o takich jak on identyczne zdanie, wielu nie bierze pod uwagę, że w tym kraju, jest do chuja ludzi, którzy jakby tylko mogli, to rozjebaliby ten cały Rząd, bez względu na to kto kieruje Państwem. Ja nie popieram żadnego gówna, z tego całego szamba, bo nikt na poparcie według mnie nie zasługuje od lat. Ale nie według wielu, jak nie możesz patrzeć na pis, to musisz być za po. Nosz kurwa nie mogę zdzierżyć takich patałachów jebanych. Pozdro kolego ! Piwerko leci !!!

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
b................3 2023-09-06, 19:57
Jesse.Pinkman napisał/a:

Tyle lat na tym świecie i nie słyszała o martwym polu ciężarówek.

Nie każdy robi prawko na C lub ma konto na sadolu
Zgłoś
dr.lecter 2023-09-06, 23:18
"Ruska babuszka" poszła na chuj.
Zgłoś
pipi71 2023-09-07, 16:17
ta ruska babuszka już nie jest tak lotna jak dzisiejsza młodzież zacyberfekaliowana trochę szacunku to mogą być nasze matki i babcie....

pipi71
Zgłoś
metyoo 2023-09-08, 14:03
80% kierowców nie ma o tym pojęcia, a ty się starej ciotce dziwisz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów