Tyle lat na tym świecie i nie słyszała o martwym polu ciężarówek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miała farta, uratował ją wysoki prześwit
Babuszka gniotsa nie łamiotsa.
Widzę rozjebanego kacapa - daję piwo!
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A gdzie ty tam kurwa widzisz rozjebanego kacapa? Skocz może lepiej do okulisty, co?
urkofile to pedofile
ra0mir napisał/a:
Babuszka gniotsa nie łamiotsa.
Propaganda naprawdę bywa zatrwazajaca. .
A może ta babcia rzeczywiście nie słyszała bo nie słyszy...?
Batman_ napisał/a:
A gdzie ty tam kurwa widzisz rozjebanego kacapa? Skocz może lepiej do okulisty, co?
Masz rację, leży nie przejechana. Sorki, moj błąd.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Propaganda naprawdę bywa zatrwazajaca. .
Jeśli enigmatycznie chciałeś nawiązać do wojny za naszą wschodnia granicą to źle trafiłeś
Nienawiść do kacapow wrodziła we mnie znajomość historii, dziadkowie i pradziadkowie.
Czy jeśli wkurwia mnie Tusk i opozycja to oznacza wg ciebie, że jestem za PiSem?
Baaardzo płytkie myślenie kolego.
Nienawiść do kacapow wrodziła we mnie znajomość historii, dziadkowie i pradziadkowie.
Czy jeśli wkurwia mnie Tusk i opozycja to oznacza wg ciebie, że jestem za PiSem?
Baaardzo płytkie myślenie kolego.
Piękne słowa. Mam o takich jak on identyczne zdanie, wielu nie bierze pod uwagę, że w tym kraju, jest do chuja ludzi, którzy jakby tylko mogli, to rozjebaliby ten cały Rząd, bez względu na to kto kieruje Państwem. Ja nie popieram żadnego gówna, z tego całego szamba, bo nikt na poparcie według mnie nie zasługuje od lat. Ale nie według wielu, jak nie możesz patrzeć na pis, to musisz być za po. Nosz kurwa nie mogę zdzierżyć takich patałachów jebanych. Pozdro kolego ! Piwerko leci !!!
Nie każdy robi prawko na C lub ma konto na sadolu
ta ruska babuszka już nie jest tak lotna jak dzisiejsza młodzież zacyberfekaliowana trochę szacunku to mogą być nasze matki i babcie....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów