Kotku zabawa się nie podoba
Kotku zabawa się nie podoba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koty to szkodniki
Sam jesteś szkodnik. Szkodniki szkodzą - roznoszą choroby, niszczą plony, przegryzają przewody w maszynach. Kot niszczy szkodniki.
Koty to szkodniki
To samo o tobie mówi twoja rodzina.
następnym razem to je złapie i Spale. Jebać kociary i ich rodziców
jebać ciebie i twoje zjebane wynaturzenia
Chuj w dupę kotu nienawidzę tych jebanych siersciuchów.....
Takie pierdolenie twardziela na pozor, jak bys byl swiadkiem tego na zywo to odrazu bys rycezowal
Od razu widać, że bolszewicki kot też pijany, skoro mu "wsio rawno".
No faktycznie ma wyjebane, bo przecież mógł jej wypierdolić w ryj i sobie odejść.
Koty to szkodniki
Ty jesteś kurwa szkodnik 🤦 jak jest w domu też szkodnik ?
Ooooo. Nowy, świeży, ruski trollik się aktywował. Jak grzyby po deszczu wyrastacie na tym sadolu
Na portalu jest kilku sowieckich trolli, ale kont mają około setki, część rzadko używanych, lub tylko do stawiania piw. Administracja mogłaby bardziej weryfikować użytkowników, ale wtedy nie mielibyśmy zabawy w ich podpuszczaniu, wkurwianiu i trollowaniu… xd
Ja mam podobnie z Ukraincami...
Nie wiem gdzie to mogę zgłosić. Ale coś z tym trzeba zrobić.
Polecam producenta sprężarek powietrza
Koty to szkodniki
O jaka mądrość z Ciebie wypierdoliła. Super. To szkodniki się odstrzeliwuje, a nie dręczy. Kotu obroża nie wyrasta sama, wiedziałeś o tym? Dręczenie to wyraz spierdolenia i chuj z tym że robisz to szkodnikowi.
Dzisiaj kotem, a jutro dzieciakiem będzie tak rzucać.
Ja mam podobnie z Ukraincami. Dzień w dzień mi kradną powietrze z prawej tylnej opony. Rano wstaje, patrzę kapeć. Jadę na Orlena napompowac i do pracy. Wracam z pracy i specjalnie sprawdzam i zawsze w tej oponie jest powietrze. Rano przychodzę i znowu nie ma. A oni ukraińscy "chłopcy wieczorami wychodzą na ulicę
szukają czegoś, co wypełni im czas
Rzucają kamieniami w koła samochodów" i kradną mi wtedy kurwa to powietrze !
Nie wiem gdzie to mogę zgłosić. Ale coś z tym trzeba zrobić.
Nigdzie nie trzeba zgłaszać wystarczy porządny wpierdol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów