Kotku zabawa się nie podoba
Kotku zabawa się nie podoba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj w dupę kotu (...)
Jestem tolerancyjny na zboczenia, ale są pewne granice, to chyba nielegalne?
Jestem tolerancyjny na zboczenia, ale są pewne granice, to chyba nielegalne?
A bo mnie sąsiadki i sama sąsiadka wkurwiła ostatnio. Ma trzy takie kurwy szatańskie co mi rybki z stawku wyciągają (nawet ogrodziłem to te kurwy i tak wyławiają ) no i jeden dostał z piłki ode mnie na to ta stara kurwa zaczęła na mnie wrzeszczeć ze zwierząt tak się nie traktuje. I zaczęła cos tam się pultać to kazałem jej wypierdalać do siebie i te kurwiszony nakarmić bo następnym razem to je złapie i Spale. Jebać kociary i ich rodziców
A bo mnie sąsiadki i sama sąsiadka wkurwiła ostatnio. Ma trzy takie kurwy szatańskie co mi rybki z stawku wyciągają (nawet ogrodziłem to te kurwy i tak wyławiają ) no i jeden dostał z piłki ode mnie na to ta stara kurwa zaczęła na mnie wrzeszczeć ze zwierząt tak się nie traktuje. I zaczęła cos tam się pultać to kazałem jej wypierdalać do siebie i te kurwiszony nakarmić bo następnym razem to je złapie i Spale. Jebać kociary i ich rodziców
Ja mam podobnie z Ukraincami. Dzień w dzień mi kradną powietrze z prawej tylnej opony. Rano wstaje, patrzę kapeć. Jadę na Orlena napompowac i do pracy. Wracam z pracy i specjalnie sprawdzam i zawsze w tej oponie jest powietrze. Rano przychodzę i znowu nie ma. A oni ukraińscy "chłopcy wieczorami wychodzą na ulicę
szukają czegoś, co wypełni im czas
Rzucają kamieniami w koła samochodów" i kradną mi wtedy kurwa to powietrze !
Nie wiem gdzie to mogę zgłosić. Ale coś z tym trzeba zrobić.
w dupie mam kota, po prostu nienawidzę ruskich xd
Chuja byś zrobił lewaczku
Ja mam podobnie z Ukraincami. Dzień w dzień mi kradną powietrze z prawej tylnej opony. Rano wstaje, patrzę kapeć. Jadę na Orlena napompowac i do pracy. Wracam z pracy i specjalnie sprawdzam i zawsze w tej oponie jest powietrze. Rano przychodzę i znowu nie ma. A oni ukraińscy "chłopcy wieczorami wychodzą na ulicę
Znów ukrowi fajke obciągnołeś jak zwykle ?
Gdzie czopku w temacie gdzie oni nie występują, musiałeś swoich chłoptasi kochanków umieścić?
Naprawdę nie potrafisz się opanować z tymi swoimi ukrami ?
Myśle że wiekszoiść sadoli w dupie ma bandrowskich i ruskich cweli .
To jest temat o tępej piżdzie i kotu. A po szczekach to może być kimkolwiek ze wschodu.
Gdzie czopku w temacie gdzie oni nie występują, musiałeś swoich chłoptasi kochanków umieścić?
To jest temat o tępej piżdzie i kotu. A po szczekach to może być kimkolwiek ze wschodu.
Kogut pisze o kocie. Sadistic zszedł na psy.
Ci Ukraińcy to jest poważna sprawa, normalnie, coraz gorzej. W Żabce jedna Ukrainka sprzedała mi małpkę, a 20 minut później miałem złamaną nogę!
Co prawda, nie miała z tym nic wspólnego, bo się wyjebałem, ale niesmak pozostał.
Ooooo. Nowy, świeży, ruski trollik się aktywował. Jak grzyby po deszczu wyrastacie na tym sadolu