Kotku zabawa się nie podoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Kotku zabawa się nie podoba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale się sadole posrali.. Jak by tak maltretowała szczura to nikomu by to nie przeszkadzało a kot taki sam szkodnik, dosłownie jak nie gorszy.
BrianGriffin napisał/a:
ruska kurwa, upierdoliłbym łeb i nasrał
gwarantuje ci śmieciu, że jak to przy mnie powiesz na żywo, to będą twoje ostatnie słowa.
Watch out we have bad boy here ..... Wiesz ile taka ryba koi kosztuje .... 130 zł ja przez te kurwiszony straciłem już jakieś 800 zł to połowa twojej wypłaty. Na początku olałem temat no chuj kot zwierzę bywa. Ogrodziłem stawek myślę noo teraz nie wejdą .... No ale te miałczace kurwy wyławiają mi nagminnie ryby bo ta stara pizda ich nie karmi. Ma je 3 i jedną saszetkę to kurwa dość mało według mnie. Jak na 3 koty. I tak serio chuja byś zrobił wyszedł byś przez okno i kurwa tyle w temacie byś zrobił napinaczu
ibrahim napisał/a:
Od razu widać, że bolszewicki kot też pijany, skoro mu "wsio rawno".
Geraldinio napisał/a:
No faktycznie ma wyjebane, bo przecież mógł jej wypierdolić w ryj i sobie odejść.
Kiedy chwycisz kota za skórę na karku, to się kot wyłącza.
To atawizm, tak kotka przenosi młode.
Geraldinio napisał/a:
Jestem tolerancyjny na zboczenia, ale są pewne granice, to chyba nielegalne?
Jakie zboczenia? Widać, że olimpiady nie oglądałeś.
Geraldinio napisał/a:
Urwałbym szmacie łeb i nasikał w szyję.
w dupie mam kota, po prostu nienawidzę ruskich xd
+1
Jeśli o mnie chodzi, wszyscy znęcający się nad zwierzętami mogliby dostać kulkę!
AlbertoNihilo napisał/a:
A ja nienawidzę takich internetowych śmieci jak ty. Bohater kurwa się znalazł. Samiec alfa pierdolony.
Nie popłacz się. Kot był tej rury więc może sobie z nim robić co uważa. Może był niesforny i zasłużył na zdyscyplinowanie. Filmik nie zaczyna się od początku akcji więc nie wiemy co się działo wcześniej.
ByGryzzli napisał/a:
Koty to szkodniki
bardziej szczury... na osiedlu byly szczury dopóki przybledy koty sie nie pojawily. ludzie dokarmiali koty i szczury sie wyniosly.
Ale bym tym bezzębnym przepitym ryjem asfalt powycierał. Jebana szmata.
Geraldinio napisał/a:
Urwałbym szmacie łeb i nasikał w szyję.
w dupie mam kota, po prostu nienawidzę ruskich xd
@Geraldinio: Tobie bym to samo zrobił! Nie znęca się nad zwierzętami zjebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów