tak jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby w Polsce tyle śniegu najebało, to nie było by nawet sprzętu do pomocy
halio, potrzebuje pomocy. Możet być czołg?....... Ah serioża dawaj czołg!!
Neuti napisał/a:
Kurwa 999 za gumiaki, to pewnie jakiś model chodzący po wodzie
W polskim Decathlonie taniej nie kupisz 999 RUB to jakieś 9dyszek na nasze a tak gumiaki po 100zł w DE. Jak nic do ruskich po gnojocepy można jechać
przyzwyczajenia po ZSRR...
Kurwa, znowu? Ja pierdolę, gdzie wy żyjecie poza swoimi zamkniętymi pokoikami z netem.
Dupa was boli, że u nas nie ma czy jaki chuj tymi splątanymi mózgami rządzi?
Nie koleżko, to się nazywa działanie. Jak tobie pasuje, że w takim przypadku musi zacząć działać jakiś Sztab Kryzysowy USA to chuj ci w dupę. Przyjechał, wytargał. Tam by było milion osób w to zaangażowanych, decyzje po 5 godzinach, koszt operacji - milion dolarów. Tylko kogo ten przysłowiowy milion?
Nie wiesz, nie pierdol i tyle.
Dupa was boli, że u nas nie ma czy jaki chuj tymi splątanymi mózgami rządzi?
huehuehuehuehue napisał/a:
przyzwyczajenia po ZSRR...
Nie koleżko, to się nazywa działanie. Jak tobie pasuje, że w takim przypadku musi zacząć działać jakiś Sztab Kryzysowy USA to chuj ci w dupę. Przyjechał, wytargał. Tam by było milion osób w to zaangażowanych, decyzje po 5 godzinach, koszt operacji - milion dolarów. Tylko kogo ten przysłowiowy milion?
Nie wiesz, nie pierdol i tyle.
Jak blondynka... nie ma chuja którego nie pociągnie!
Tam to się nie pierdolą krótko mówiąc
I to jest Kraj przyjadą i pomogą jak trzeba to czołgiem a u nas malucho spychacz...
Bo żołnierze mają nie tylko walczyć ale również służyć pomocą czy jakoś tak..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów