Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka pojebana akcja z tym młotkowym, jeszcze szluga na koniec zajarał Jakie tam jest bydło, średniowieczna mentalność. U nas lata 90, nawet na najgorszych dzielnicach oferowały mniej wrażeń
raczej ci powiem ze zalezy od rejonow u mnie byly przerozne sprawy nawet o glupie piwko brat brata zaatakowal z tulipanem bo wypil troche wiecej niz pol piwa a mialobyc na pol xd zlodziejaszkow bylo tyle i w sumie do dzis sa tylko wszystko pokradli a dzisiaj kradna glownie juz tylko na ogrodkach owoce warzywa ee dlugi temat ale u nas jest nie lepiej tak ci powiem widocznie malo widziales jeszcze xd najwieksze cyrki dzieja sie w malych miastach xd
@: Jako dziecko widziałem jak zabili typa dźgnięciem noża prosto w serce bo rozjebał się na pałach, widziałem również wybuch samochodu pułapki gdy gangusy rywalizowały ze sobą i miały na siebie zlecenia. Widziałem jak złapali zimą syna policjanta i ściągnęli mu z nóg nowe najacze. Czego natomiast nie widziałem? Nie widziałem typa walącego z młotka w łeb z zaskoczenia żeby kogoś ojebać, nie widziałem typów biegających z klamkami od tak sobie po klatkach przy dzieciach. I wiesz czego jeszcze nie widziałem? Żeby ktoś to robił pod jebaną kamerą
bo to idioci, takim to jedynie nalezy oddac strzal w tyl glowy albo wyjebac ich w kamieniolomy
@: Otóż to, z tym się jak najbardziej zgadzam, jednocześnie cieszy mnie to że dzisiaj u nas nie trzeba oglądać takich scen co na filmie. A na filmie widzimy nagranie z tylko jednego piętra i z jednej klatki. Tam to jest dopiero pierdolnik
swiat gnije a co jak te oskarki 500+ podrosna? to dopiero moze byc meksyk i tutaj znowu u nas, wycierusy zamiast mozgu po dopalaczach jeszcze i innej chemii, sadistic jak bedzie istnial to poczekalnia bedzie zajebana ze trzeba bedzie zatrudniac moderatorow wiecej hehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów