Według opisu torturują go, żeby wymusić zeznania. Źródło podaje też, że to tylko fragment z 40 GB nagrań, które wyciekły w Rosji. Niestety jest cenzura.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
A jednak pedalstwo można leczyć kijem
Powinno się ten śmieciowy naród zaorać, wschodnie pedalskie kacapy
Tak wam go szkoda? A moze on cos podobnego właśnie zrobił z jakimś dzieckiem? Oni już wiedzą jak postępować z mongolskim pomiotem.
zawsze i wszędzie, policja jebana będzie
a fani sierżanta bagiety z yt dalej będą się masturbować, że policjanci są fajni a złe są tylko wyjątki
pies to pies, dostanie rozkaz to za brak maseczki spałuje ciebie, twoja matke i babke do kompletu. skurwiały zawód
a fani sierżanta bagiety z yt dalej będą się masturbować, że policjanci są fajni a złe są tylko wyjątki
pies to pies, dostanie rozkaz to za brak maseczki spałuje ciebie, twoja matke i babke do kompletu. skurwiały zawód
croyna napisał/a:
zawsze i wszędzie, policja jebana będzie
Policja was jebie na 200 a skurwiala to jest twoja stara. Elo.
Mzimu napisał/a:
Tak wam go szkoda? A moze on cos podobnego właśnie zrobił z jakimś dzieckiem?
Zajebista logika...
Zakładając, że jest 10 podejrzanych , 1 sprawca, a po takich zabawach 5 się przyzna...
No kurwa norma wyrobiona ponad limit, godne pochwały, rozdać medale!!
Jesse.Pinkman napisał/a:
Według opisu torturują go, żeby wymusić zeznania. Źródło podaje też, że to tylko fragment z 40 GB nagrań, które wyciekły w Rosji. Niestety jest cenzura.
"Niestety"? Naprawdę!?
BonusRPK napisał/a:
rozgrzewkę chłopu robią zanim siedzieć pójdzie. prawidłowo
Podszywasz sie ?
Po Tym nagraniu pedały pojadą całymi pociągami do kacapów.
RamboSerbia napisał/a:
Policja was jebie na 200 a skurwiala to jest twoja stara. Elo.
zajrzałem na twój profil i twoje komentarze. jesteś kwintesencją tego, co Walaszek pokazał w postaci Marika1234. jesteś jego idealnym odzwierciedleniem. i nie zamykaj drzwi - zaraz wróci ojciec. z kolegami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów