Ktoś zna język tych barbarzyńców, co oni mówią na początku filmu?[/quote
już tłumaczę:
- Przepraszam, Pan od tego zgłoszenia awarii centralnego?
- Tak to ja
- No i może Pan zrobić, żeby było znowu ciepło?
- Tak, proszę....
- Danke
- Tak to ja
- No i może Pan zrobić, żeby było znowu ciepło?
- Tak, proszę....
- Danke
wybitny z ciebie znawca dialektów, do kontrwywiadu jak znalazł
Bez sensu, widać że gościowi zależy tylko na tych jednych sąsiadach. Przecież łatwiej było wybić szybę i wrzucić butelkę przez nią, przynajmniej faktycznie ogień by zajął mieszkanie
Widać, że amatorka. Prawdziwy piroman nalał by jej benzyny na próg i pod drzwi to by poszła z dymem na 100%
Ktoś zna język tych barbarzyńców, co oni mówią na początku filmu?
Nie znam ukraińskiego. Poznaj trochę historii a potem nazywaj kogoś barbarzyńcą. My kurwa też święci nie jesteśmy a ukraińcy nawet nie kwalifikują się pod definicję zwierzęcia
Bez sensu, widać że gościowi zależy tylko na tych jednych sąsiadach. Przecież łatwiej było wybić szybę i wrzucić butelkę przez nią, przynajmniej faktycznie ogień by zajął mieszkanie
dorzucisz na 10 piętro głupku?
Nie znam ukraińskiego. Poznaj trochę historii a potem nazywaj kogoś barbarzyńcą. My kurwa też święci nie jesteśmy a ukraińcy nawet nie kwalifikują się pod definicję zwierzęcia
Pierdzielnij się porządnie w łeb. Nie porównuj nawet Polaka do tego zrodzonego z gwałtu mongoła na małpie "narodu"
Pierdzielnij się porządnie w łeb. Nie porównuj nawet Polaka do tego zrodzonego z gwałtu mongoła na małpie "narodu"
No przepraszam. Poniosło mnie, ale pragnę zauważyć że w zdaniu które wyraziłem napisałem wyraźnie że, nawet do zwierzęcia tych kurwi nie kwalifikuję.
Ktoś was w tej szkole jeszcze kurwa uczy czytać ze zrozumieniem?
Ja pierdole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów