Suka bliadź
Suka bliadź
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniały przykład tego zjebania umysłowego jak dziś ludzie traktują siebie jakby byli najważniejsi, królowie i królewny autostrad, dróg krajowych, ulic, szos i przejść dla pieszych. Mam tu na myśli wszystkich kierowników i kierowniczek aut, motorów, kierowców zawodowych, szoferów świadczonych wszelakie usługi, zwykłych Kowalskich wiozących dziecioków do przedszkola czy szkoły, i tych ostatnich najgorszy sort rowerzystów zwanych pedalarzami i podludzi totalnych ameb ; masz i czytaj hulajnoga, gdzie dekiel jeden stanowi zagrożenia w ruchu miejskim dla samego siebie i innych, ale nie, kurewa mało, więc we dwoje czy dwóch pakują się na to gówno i dalej w świat zjebaną hulajnogą. Po chodnikach i po ulicach, a i na krajowej drodze dekla możesz zobaczyć. Wszystkich których wyżej wymieniłem cechuje jedno mentalne zjebanie, że ja najważniejszy tu i teraz, czy to na piechotę, czy jakimś pojazdem, wszyscy dookoła zjebani, nie ma dnia żeby jechać przez pół Polski czy do sklepu na rogu osiedla i obie podróże okraszone bitwą ze wszystkimi innymi, ten za wolno jedzie, tamten zaś za szybko, ten skręcił bez migacza, tamten zygzakiem jedzie pewnie w telefonie patrzy, na to wszystko pieszy który dostał "zielone światło" na wbieganie na przejście bez rozglądania się, jprdle prawo ustalone w państwie z kartonu, rowerami na pełnej kurwie walą na oślep, bo ścieżka rowerowa prowadzi na przejście dla pieszych więc napierdalają w te pedały ile sił w nogach, no i hulajnoga jak na materiale wideo jadę se hulajnogą i pierdole wszystko i wszystkich. Za huj się nie nadaję do tego nowoczesnego świata, który dla mnie jest po prostu głupi.
ale sie zesrałeś ja pierdole sie tego czytać nie da xD tyle pierdolonych lat rodzice uczą ze jak przechodzi sie przez ulice to sie rozgląda głupia pizda zamiast sie zatrzymać to idzie dalej po czym zostaje pierdolnięta przez tą hulajnoge ale ty jesteś zbyt tępy i masz zbyt wjebane ego zeby to dostrzec.
W Polsce i przy Art 14. PoRD to piesza wymusiła pierwszeństwo... gdyż zakazuje się pieszym wchodzenia na drogę a w tym na przejście dla pieszych przed nadjeżdżający pojazd.
o to to, az musialem zresetowac zapomniane od lat hasło żeby przybić temu Panu piątke. Honoru nie macie to miejcie chociaż dumę i oddajcie prawka, każdy z osobna.
Inną sprawą jest to, że tej hulajki tam nie miało prawa być, jednak wydaje mi się że ważniejsze jest dalej wtargnięcie, ta głupia pizda się nawet nie zatrzymała, nie wspominając o rozejrzeniu się nawet, będąc drobiazgowym to nawet nie weszła na pasy tylko tuż obok bo jej się tak spieszyło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów