Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SharpSe 2014-04-29, 23:07 20
Może i to ciekawe ale gościu ma chujowe, szczurze i nie ufne oczy. Ogólnie wygląda jak moje jajka.
Zgłoś
skandal89 2014-04-29, 23:11 10
Spokko się to ogląda, jeden z nielicznych subów u mnie na YT.
Zgłoś
I................r 2014-04-30, 1:25 9
Nie obejrzałem filmiku ale mam przypuszczenie-ciekawostke zasłyszaną od historyka.

Wraz z jego elekcją "dostał" żonę, podobno z ryja paskudna że jebać trzeba by było na dwie torby.

Dlatego cały czas był na wojnie i nie chciał do niej wracać
Zgłoś
Szto 2014-04-30, 2:03 85
Gwindak
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.
Zgłoś
Maxinho16 2014-04-30, 2:27 4
Przyjemnie sie słucha Piwko
Zgłoś
5987389 2014-04-30, 2:35 1
Dobry program
Zgłoś
Mlodymm 2014-04-30, 2:42 1
Pierwsze wrażenie jest średnie, przynajmniej ja tak miałem po pierwszym odcinku jednak teraz widać, że lepiej mu idzie. Fajnie gada, na luzie, bez pierdolenia, może ludzie(a zwłaszcza obecna gównarzeria) zaczną wreszcie coś więcej wiedzieć o historii i zachce im się czytać.
Zgłoś
wlochi 2014-04-30, 2:55 3
ciekawostki spoko, tylko żarty chujowe i nieśmieszne.
a no i te oczy jak jajka gwindaka.
Zgłoś
Igorum 2014-04-30, 8:15 1
K*rwa a teraz wyobrazcie sobie ze nauczyciele w szkolach (nie tylko histerycy ale wszyscy befrzy) podchodza do tematu tak jak ten gosciu.
Gdyby ktorykolwiek z moich nauczycieli mial wlasnie takie podejscie to dzisiaj robilbym cos pozytecznego dla swiata.
Zgłoś
TheBigRedDog1 2014-04-30, 8:48
ile w tym jest prawdy?
Zgłoś
JesusChytrus 2014-04-30, 9:50
Tacy heterycy a ciągle się przypierdalają do oczu. Podejrzane
Zgłoś
Franko1510 2014-04-30, 13:54 2
Kurwa, gość wiedzę ludziom przekazuje, w taki czy inny sposób ( mi akurat się podoba, może niezbyt śmieszne ale na luźno zrobione), a wy się do jego twarzy, czy tam oczu dopierdalacie. Dajcie spokój.

PS.: Maść zażyta jak coś.
Zgłoś
SharpSe 2014-04-30, 15:02
Szto napisał/a:

Gwindak
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.

E tam pierdolisz. Twój stary jeszcze jest dobry w te klocki.
Zgłoś
Rubaszny 2014-04-30, 15:36
Fajne podobało mi sie... tylko brakowało mi mapek rzecz jasna daje piwo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem