Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie jest większy syf a jakoś specjalnie do patologi nie należę w domu się mieszka a nie sprząta
Jeśli w domu sie mieszka a nie sprząta to co robi sie w mieszkaniu? 😀
Jeśli w domu sie mieszka a nie sprząta to co robi sie w mieszkaniu? 😀
dobre ! 😁
Ale jeszcze rok lub dwa i starsza bedzie obciagac stare fiuty za dziengi na swoim kawalku wypizdowskej drogi
Ładna dziewczyna, szkoda jej, ale jest gdzieś dalsza część z cyckami?
Tomasz Czynsz? A co ty robisz na sadolu? Znowu chcesz robić dzieciom dzieci?
Dawaj kasę. Diengi dawaj
Diengi oddała dilerowi, szkoda bo liczyłem na drugą część filmu z goleniem głowy i malowaniem na zielono 🤭
A jakie to ma znaczenie? Kacap to kacap, warunki te same, mordy te same, brud i syf też.
Różnica jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym, ale ruscy opłacani skurwieńcy i polscy pożyteczni idioci zrównują oba narody powtarzając to jak mantrę.
Najciekawsze jest to, że sowieckie śmiecie pogodziły się z tym, że są pariasem narodów i obrali propagandową taktykę, że niby Ukraińcy są tacy sami. Jakie to kurwa żałosne, żaden normalny Polak się na to nie nabierze.
Różnica jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym, ale ruscy opłacani skurwieńcy i polscy pożyteczni idioci zrównują oba narody powtarzając to jak mantrę.
Najciekawsze jest to, że sowieckie śmiecie pogodziły się z tym, że są pariasem narodów i obrali propagandową taktykę, że niby Ukraińcy są tacy sami. Jakie to kurwa żałosne, żaden normalny Polak się na to nie nabierze.
Oho naczelny obrońca ukrowskiego gówna przyjechał na białym koniu 😂
Oho naczelny obrońca ukrowskiego gówna przyjechał na białym koniu 😂
A ty zapierdalaj bronić Kurska na swoim rumaku T34.
Dla mnie jesteś antypolskim ścierwem wchodzącym w dupę banderowskim psom. Jeśli nie jesteś trollem, opłacanym parchem wybielającym ściery to znaczy, że jesteś zwykłym zjebem. Ha tfu.
Dla mnie jesteś antypolskim ścierwem wchodzącym w dupę banderowskim psom. Jeśli nie jesteś trollem, opłacanym parchem wybielającym ściery to znaczy, że jesteś zwykłym zjebem. Ha tfu.
Taka wypowiedź pisana przez kacapskiego trola brzmi jak słowa najwyższego uznania. Ha tfu, towarzyszu!
[ Dodano: 2024-08-10, 08:57 ]
A ty zapierdalaj bronić Kurska na swoim rumaku T34.
Zauważyliście, że prokacapscy "samodzielnie myślący" pożyteczni idioci milczą od paru dni? Ich "niezależne" źródła nie powiedziały im jeszcze co mają myśleć.
Operacja kurska musiała być wielkim szokiem na Kremlu, jeszcze się tam nie pozbierali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów