Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chłop się ledwo na nogach trzyma, widać że wypity a ten mu alkohol sprzedaje, tylko u ruskich sprzedaż nietrzeźwym jest legalna, bo tam rząd jeszcze dopłaca by upijać durne pospólstwo tanim bimbrem
Co Ty pierdolisz chłopie?! Jebać tą jarassije ale w Polsce pokaz mi że tak kurwa nie jest w każdej żabce, monopolu? Najebany i jak nie dymi to zawsze wyjdzie ze sklepu z zapasem.
Jak dla mnie Mary Jayne wjechało + wóda, która się skończyła, więc trzeba było skoczyć do monopola, ale dziadek już tylko połowicznie ogarniał rzeczywistość, co zresztą widać...
Tak kurwa... Mary Jane... Ja pierdole.
chłop się ledwo na nogach trzyma, widać że wypity a ten mu alkohol sprzedaje, tylko u ruskich sprzedaż nietrzeźwym jest legalna, bo tam rząd jeszcze dopłaca by upijać durne pospólstwo tanim bimbrem
Ktoś to już napisał niedawno. Takich jak ten typ, powinno się poić czystym metanolem.
I problem z głowy.
Ktoś to już napisał niedawno. Takich jak ten typ, powinno się poić czystym metanolem.
I problem z głowy.
To byłem ja i tak podtrzymuje moje słowa. Powinniśmy ich poić metanolem by się sami wykruszyli nawet za darmo im dawać butelkę od taki dobry gest od firmy.
Niby menel ale płaci zbliżeniowo takie to czasy nastały.
P. S a huj mnie jego huj obchodzi ważne że chłop się napije i go na to stać.
tak, bo coraz wiecej alkoholikow klasie pracujacej i sredniej, nie wiesz?
Gdzie rząd dopłaca? Akcyza na Rosji jest zmniejszana w celu uzyskania większego wkładu do budżetu... Widzę, że Ty masz myślenie jak nasz PIS - podnieść podatki jak tylko się da aby wpływy były większe... w przypadku alkoholu tak to nie działa bo ludzie zaczynają działac w szarej strefie... Może kiedyś Ty jak i pozostali socjaliści zrozumiecie pewne zjawiska następujące na rynku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów