18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ruski patent na czołg
Tsatsulow • 2012-09-14, 21:27
Pewien Rosjanin opatentował jakiś czas temu bardzo interesujący system, który ma być instalowany w czołgach. Załoga, która spędza we wnętrzu maszyny długie godziny musi pamiętać o swoich potrzebach fizjologicznych. Dlaczego więc nie wystrzelić kupy w przeciwnika?

W przyznanym właśnie patencie znaleźć można dokładny opis całego systemu, który działa w ten sposób, że ekskrementy dodawane są do pocisków – które następnie można wystrzelić w przeciwnika. Dokładniej patent ten o numerze 2399858 nosi nazwę Usuwanie bioodpadów z zamkniętych przedziałów mieszkalnych obiektów wojskowych.

Plusem zastosowania takiego systemu ma być oczywiście morale – czołgiści nie będą już musieli więcej „pływać” we własnych odchodach siedząc w zamkniętej, metalowej puszce. I w drugą stronę – jeśli przeciwnik zostanie trafiony takim fekalnym pociskiem – być może doprowadzi to do spadku chęci do walki.

Sprytni Rosjanie zdają sobie chyba doskonale sprawę z klasyfikacji broni

żródło: geekweek.pl
Zgłoś
torro 2012-09-14, 22:34
Eeee, gówniana broń...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
wytrzeszcz222 2012-09-14, 22:36 9
Nigdy nie zapomnę jak mocno podnosił mi ciśnienie znajomy biegnący za mną z kijkiem umazanym w kupie
Zgłoś
matik1993 2012-09-14, 22:43 25
@up
A ile radości dawał moment gdy wspomniany kolega sam się umazał przez przypadek tym stolcem
Zgłoś
Dalione 2012-09-15, 1:22 1
a gdzie pokrzywa?
Zgłoś
H................a 2012-09-15, 9:37
Rosja to jest stan umysłu...
Zgłoś
sakahashi 2012-09-15, 9:55
"jeśli przeciwnik zostanie trafiony takim fekalnym pociskiem – być może doprowadzi to do spadku chęci do walki."
Z całą pewnoscia zdemotywuje go to bardziej niz oberwanie zwyklym pociskiem
Zgłoś
kroplowa 2012-09-15, 10:13
Dokładnie. Pierdu, pierdu. Wyssane z palca.
Zgłoś
LarryFoulke 2012-09-15, 10:35 11
Nawet było o tym w "najpoważniejszej gazecie" w Polsce. Rozrysowany jest nawet w paincie schemat działania.
Zgłoś
AmorPatriae 2012-09-15, 10:37 1
Ogólnie rzecz biorąc rosja to gówno
Zgłoś
W................e 2012-09-15, 10:41 2
@up, w dupie byłeś, gówno widziałeś. Rosja to najpiękniejszy kraj na świecie, tfu, wróć. Rosja to najpiękniejszy stan umysłu.
Zgłoś
Kawagawa 2012-09-15, 11:15 2
Żeby nie było, że się czepiam, ale to jest całkiem niezły pomysł....

Wyobrażacie sobie np działania pozycyjne na czas i kilka razy dziennie ruskie czołgi oblewają nas swoimi gównami????

Takie rozwiązanie jest szczególnie skuteczne w przypadku działań prowadzonych w krajach arabskich, wyobrażacie sobie morale muzułmanina muszącego kilka razy dziennie czyścić mundur z ruskiej kupy przed modlitwą?

Ja bym tego rozwiązania nie lekceważył.
Zgłoś
!Timon 2012-09-15, 12:38
@up

Nie mam źródła bo może to i urban legend ale Izraelici w wojnie z Egipcjanami wysyłając do walki kobiety skutecznie podkopywali ich morale. Zginąć z ręki kobiety to dla nich wstyd i -72 dziewice na koncie więc ci bardziej wierzący odmawiali walki.
Strzelanie kupą... na poligonie koleżanka się wczołgała w taki artefakt. Była całkowicie niezdolna do walki, albowiem łzy przesłaniały jej pole widzenia

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
isotop 2012-09-15, 15:30 1
@Kawagawa Co do krajów arabskich to skuteczniejszą i bardziej dla nich przerażającą bronią byłoby strzelanie świńskimi odpadkami z masarni. Dla muzułmanina kontakt ze świnią (najbardziej nieczystym dla nich stworzeniem) to przekreślenie szans na dostanie się do raju. W Izraelu już ten pomysł podobno podchwycili i w środkach komunikacji miejskiej zamontowali małe fiolki ze świńskim tłuszczem. Świadomość dla muzułmańskiego terrorysty, że po wysadzeniu się w powietrze przypadkiem mógłby nawiązać z tym kontakt jest wystarczająco odstraszająca.

Ale i tak brawa dla Rosjan. Tam to z byle gówna zrobią coś pożytecznego
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-15, 19:13
ja bym wymyślił dziurę w podłodze. Nie no wydźwięk artykułu jest debilny, tak jakby złogi srały na podłogę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów