No ok ale w czym ci przeszkadza fiut u kolesia, który się przebiera za kobietę? może ma taki fetysz, komu to przeszkadza, dopóki bezpośrednio mnie to nie dotyczy mam na to wyjebane.
Nauczcie się ludzie ignorować takie przypadki, jeśli nie ingeruje to bezpośrednio w naszą strefę prywatną i życie, to olać.
A gdzie w moim komentarzu widzisz informacje, że mi to przeszkadza? We chooju to mam.
Choć chooja nie mam;)
Ja pierdole ale wysyp zrytych łbów przez lewacki zachodni ściek.Pedalstwo tranzystory i tym podobne gówno to jest choroba psychiczna,a zjebana poprawność polityczna uznała że to normalne czyli najprostszym lekarstwem jest wpierdol i tak do skutku, a jak to nie wyleczy to zapierdoli się chorą tkankę w społeczeństwie.Jest to zabieg naturalny i eliminujący chujowe geny w ewolucji gatunku.
Z punktu widzenia natury nie ma nic chorego w dupczeniu różnych płci. Problem pojawia się, gdy jedna płeć cię obrzydza i jest to akurat ta, która z punktu widzenia natury absolutnie nie powinna. Ta druga może, ale nie musi.
Nie obchodzi mnie kto co rucha, co lubi robić ani nosić, ale jak ma kaprys być babą, to niech obetnie sobie wacka, bierze hormony i mogę go wtedy nawet nazywać Swietłaną, Natashą czy jak tam chce, na prawdę rozumiem że można mieć coś pomieszane w hormonach czy w mózgu, nie ważne, w każdym razie czuć się źle ze swoją płcią, nie krytykuje tego, współczuję takim ludziom, ale jak ci z czymś źle to się tego pozbądź, zmień to, bo jak się przebierasz i malujesz mając wacka w spodniach, płaską klate i męski ryj, to w jaki niby sposób czujesz się kobietą?
Kurwa w końcu ktoś mądry
Co on zrobił takiego, ze zasłużył na pobicie? Jestem prawakiem.
Chuj wie jak widęło ucięte. Jedno jest pewne, jakby dalej nie fikał jak odchodzili, wpierdolu by nie obskoczył. Co było pomiędzy pierwszym i drugim vidęło? Skoro tak ucięte, to najpewniej nie za dobrze dla niego wyglądał materiał z pomiędzy.
Do wszystkich przemądrzałych gej-hejterów: Jeśli myślicie, że orientację seksualną można sobie wybrać to sami jesteście ukryte pedały. Bo kto jest naprawdę hetero, ten wie, że nie ma takiej siły żeby z heteryka zrobić homo. Kto myśli, że się da, ten sam ma ukryte pragnienia, których w sobie nie akceptuje, stąd ten hejt na pedałów. I co wy na to, forumowe samce alfa co nie potraficie zaruchać?
a ja na to: "Chuj ci w ten biskupi odbyt - szmato"
Pasuje?
Jeszcze jakieś ogłoszenia parafialne ofiaro lewackiej propagandy?
a ja na to: "Chuj ci w ten biskupi odbyt - szmato"
Pasuje?
Hejterskie odpowiedzi dowodzą, że mam rację. Co, chciałoby się wymasować kolegom pytonga i pogmerać w jajkach, ale poglądy nie pozwalają? Każdy psycholog wam powie, że w innych ludziach najbardziej nie lubimy swoich własnych wad. Rozumiecie, co to znaczy?
Piwka nie będzie, koleś nic nikomu nie robił.
Właśnie, że nie. Zrobił i to dużo dla zdziczenia społeczeństwa. To tak jakby nagle ludzi z AIDS zaczęto traktować normalnie i normalizować ich stan. Można równie dobrze powiedzieć co ci przeszkadza, że Natsu się kurwiła - że dzieciaki kupują płatki z jej podobizną, że wyborcza w swoich artykułach normalizuje prostytucję. No niby nic - każdy robi to co chce. Ale to sprawia, że społeczeństwo zaczyna obojętnieć na zdziczenia. I w takim świecie rośnie prawdopodobieństwo, że taka Kowalska zostanie prostytutką a nie lekarką - bo nikt nie widzi w tym problemu. Oraz, że taki Kowalski zostanie tym czymś i zamiast zająć czymś co przysłuży się ludzkości to będzie tracił czas na odpierdalanie takich rzeczy. Dlatego dobrze jest ich wyprostować zanim całkiem im odbije.
Ja pierdole ale wysyp zrytych łbów przez lewacki zachodni ściek.Pedalstwo tranzystory i tym podobne gówno to jest choroba psychiczna,a zjebana poprawność polityczna uznała że to normalne czyli najprostszym lekarstwem jest wpierdol i tak do skutku, a jak to nie wyleczy to zapierdoli się chorą tkankę w społeczeństwie.Jest to zabieg naturalny i eliminujący chujowe geny w ewolucji gatunku.
te geny to chyba same sie wyelimunuja? no chyba ze im sie da in vtiro czy cuj wie co jeszcze
Hejterskie odpowiedzi dowodzą, że mam rację. Co, chciałoby się wymasować kolegom pytonga i pogmerać w jajkach, ale poglądy nie pozwalają? Każdy psycholog wam powie, że w innych ludziach najbardziej nie lubimy swoich własnych wad. Rozumiecie, co to znaczy?
I znowu to pierdolenie o "każdym psychologu". Gdzie ty się leczysz, że takie rzeczy ci wmawiają? Brak w tym jakiejkolwiek logiki. Czysta, bezsensowna próba odbicia piłeczki i za każdym razem stosowana przez tych o lewicowych poglądach.
Chciałbym chociaż raz wysłuchać jakichś logicznych argumentów przemawiających za lewicowym podejściem do czegokolwiek. Niestety za każdym razem, gdy ma się z wami do czynienia, to się ośmieszacie. Czy to zwykła krzykaczka, czy tytułowany profesor - za każdym razem debil, który w wywiadzie albo nie daje drugiej stronie dojść do głosu albo czepi się jednego słówka i trzyma się tego jednego "argumentu" aż do końca "rozmowy".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów