Do uzupełnienia załogi nadpalonego T-34 gdzieś pod Bachmutem
Putin poważnie ratuję matuszkę. Skoro wyeliminował już ok. 200 tys. podobnych zjebów to chwała mu za to. I to w białych rękawiczkach, rękami Ukrów.
To on wysyła pedałów i transów na wojenkę zamiast sebiksów? To by wiele wyjaśniało, ale co się upadlińcy z nimi tak cackają.
Sadolowe lewaki nie będą mogły tego przerobić i z tego rozdarcia rozjebie im baniaki.
Sadolowe lewaki nie będą mogły tego przerobić i z tego rozdarcia rozjebie im baniaki.
Co on zrobił takiego, ze zasłużył na pobicie? Jestem prawakiem.
jawnie obnosi się ze swoją orientacja w kraju, który od dziesięcioleci legalnie uśmiercal wszystkich homo, których dorwal
Wkurwił samym wyglądem jeszcze bardziej pojebanych prawaków. i zanim zaczniecie po mnie jeździć, sam jestem libertarianinem, w skrócie: w dupie mam to, czy facet sie maluje, nosi kieckę i z kim się rucha, do momentu, gdy nie będzie próbował chwytać mnie za wacka, wtedy mu przyjebię
Rozbudził skrywane żądze tych dwóch jegomości.
No jednak ono coś tam po rusku do nich gada (0:05), może tak ich wkurwiło że nie wytrzymali. Nie wiesz jak baby czasami potrafią wkurwić człowieka? Kobiecie przyjebać nie wypada ale w tej sytuacji nie było kobiety.
Po drugie po obrażeniach to raczej pomiziać się do onego bardziej chcieli niż pobić
Nie obchodzi mnie kto co rucha, co lubi robić ani nosić, ale jak ma kaprys być babą, to niech obetnie sobie wacka, bierze hormony i mogę go wtedy nawet nazywać Swietłaną, Natashą czy jak tam chce, na prawdę rozumiem że można mieć coś pomieszane w hormonach czy w mózgu, nie ważne, w każdym razie czuć się źle ze swoją płcią, nie krytykuje tego, współczuję takim ludziom, ale jak ci z czymś źle to się tego pozbądź, zmień to, bo jak się przebierasz i malujesz mając wacka w spodniach, płaską klate i męski ryj, to w jaki niby sposób czujesz się kobietą?
No ok ale w czym ci przeszkadza fiut u kolesia, który się przebiera za kobietę? może ma taki fetysz, komu to przeszkadza, dopóki bezpośrednio mnie to nie dotyczy mam na to wyjebane.
Nauczcie się ludzie ignorować takie przypadki, jeśli nie ingeruje to bezpośrednio w naszą strefę prywatną i życie, to olać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów