18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
dżonyłojlker 2023-05-13, 20:22 27
Sadolowe lewaki nie będą mogły tego przerobić i z tego rozdarcia rozjebie im baniaki.
Zgłoś
t................0 2023-05-13, 20:23 29
Takich patriotów jak tych dwóch ojczyzna potrzebuje!
Do uzupełnienia załogi nadpalonego T-34 gdzieś pod Bachmutem
Zgłoś
Cipczan 2023-05-13, 20:26 2
Putin poważnie ratuję matuszkę. Skoro wyeliminował już ok. 200 tys. podobnych zjebów to chwała mu za to. I to w białych rękawiczkach, rękami Ukrów.
Zgłoś
neo001 2023-05-13, 20:37 16
Cipczan napisał/a:

Putin poważnie ratuję matuszkę. Skoro wyeliminował już ok. 200 tys. podobnych zjebów to chwała mu za to. I to w białych rękawiczkach, rękami Ukrów.

To on wysyła pedałów i transów na wojenkę zamiast sebiksów? To by wiele wyjaśniało, ale co się upadlińcy z nimi tak cackają.
Zgłoś
donkapusta 2023-05-13, 20:58 15
motylekwbrzuchu napisał/a:

Sadolowe lewaki nie będą mogły tego przerobić i z tego rozdarcia rozjebie im baniaki.

motylekwbrzuchu napisał/a:

Co on zrobił takiego, ze zasłużył na pobicie? Jestem prawakiem.
Zgłoś
Yelu 2023-05-13, 21:18 2
Tak to jest jak pedały biją pedała... Marny efekt...
Zgłoś
bleblebator1 2023-05-13, 21:22 10
donkapusta napisał/a:

jawnie obnosi się ze swoją orientacja w kraju, który od dziesięcioleci legalnie uśmiercal wszystkich homo, których dorwal
Zgłoś
Geraldinio 2023-05-13, 21:39 16
donkapusta napisał/a:

Wkurwił samym wyglądem jeszcze bardziej pojebanych prawaków. i zanim zaczniecie po mnie jeździć, sam jestem libertarianinem, w skrócie: w dupie mam to, czy facet sie maluje, nosi kieckę i z kim się rucha, do momentu, gdy nie będzie próbował chwytać mnie za wacka, wtedy mu przyjebię
Zgłoś
Folur 2023-05-13, 22:10 2
Było napisane pedałku McSadolku (skoro szukałeś takich newsów o innych pedałkach, to sam nim jesteś) z jakiego powodu dostał po tym ryju? Czyżby zbyt mocno rozbudził w tych dwóch dresach-pedałach ich skryte fantazje?

donkapusta napisał/a:

Rozbudził skrywane żądze tych dwóch jegomości.
Zgłoś
Pepewatch 2023-05-13, 22:30 2
donkapusta napisał/a:

No jednak ono coś tam po rusku do nich gada (0:05), może tak ich wkurwiło że nie wytrzymali. Nie wiesz jak baby czasami potrafią wkurwić człowieka? Kobiecie przyjebać nie wypada ale w tej sytuacji nie było kobiety.
Po drugie po obrażeniach to raczej pomiziać się do onego bardziej chcieli niż pobić
Zgłoś
dOpieca 2023-05-13, 22:32 1
bez pierdolenia pewnie by nie dostal
Zgłoś
b................u 2023-05-13, 22:43 6
Nie obchodzi mnie kto co rucha, co lubi robić ani nosić, ale jak ma kaprys być babą, to niech obetnie sobie wacka, bierze hormony i mogę go wtedy nawet nazywać Swietłaną, Natashą czy jak tam chce, na prawdę rozumiem że można mieć coś pomieszane w hormonach czy w mózgu, nie ważne, w każdym razie czuć się źle ze swoją płcią, nie krytykuje tego, współczuję takim ludziom, ale jak ci z czymś źle to się tego pozbądź, zmień to, bo jak się przebierasz i malujesz mając wacka w spodniach, płaską klate i męski ryj, to w jaki niby sposób czujesz się kobietą?
Zgłoś
Geraldinio 2023-05-13, 22:56 4
babazwozu napisał/a:

Nie obchodzi mnie kto co rucha, co lubi robić ani nosić, ale jak ma kaprys być babą, to niech obetnie sobie wacka, bierze hormony i mogę go wtedy nawet nazywać Swietłaną, Natashą czy jak tam chce, na prawdę rozumiem że można mieć coś pomieszane w hormonach czy w mózgu, nie ważne, w każdym razie czuć się źle ze swoją płcią, nie krytykuje tego, współczuję takim ludziom, ale jak ci z czymś źle to się tego pozbądź, zmień to, bo jak się przebierasz i malujesz mając wacka w spodniach, płaską klate i męski ryj, to w jaki niby sposób czujesz się kobietą?

No ok ale w czym ci przeszkadza fiut u kolesia, który się przebiera za kobietę? może ma taki fetysz, komu to przeszkadza, dopóki bezpośrednio mnie to nie dotyczy mam na to wyjebane.
Nauczcie się ludzie ignorować takie przypadki, jeśli nie ingeruje to bezpośrednio w naszą strefę prywatną i życie, to olać.
Zgłoś
Ja pierdole ale wysyp zrytych łbów przez lewacki zachodni ściek.Pedalstwo tranzystory i tym podobne gówno to jest choroba psychiczna,a zjebana poprawność polityczna uznała że to normalne czyli najprostszym lekarstwem jest wpierdol i tak do skutku, a jak to nie wyleczy to zapierdoli się chorą tkankę w społeczeństwie.Jest to zabieg naturalny i eliminujący chujowe geny w ewolucji gatunku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem