📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już był w ogródku, już witał się z gąską...
O kurwa xd Ta babeczka total stoik. Ziomal leci, uderza w ziemie a ta nawet nie drze pizdy. Po wszystkim spokojnie podchodzi sprawdzic jak mu sie czaszka otworzyła. Material na zone
Ps
Buty na miejscu czyli prawdopodobnie tylko go przytkało mocniej i dawno to rozchodził.
Tak czy siak piękny materiał
Ps
Buty na miejscu czyli prawdopodobnie tylko go przytkało mocniej i dawno to rozchodził.
Dlatego romansuje się z daleka od domu. Hotel, auto, kibel w pracy, delegacja, itp.
Amatorzy dostarczają tylko materiały na Sadola...
Za co serdecznie im dziękuję
Amatorzy dostarczają tylko materiały na Sadola...
Za co serdecznie im dziękuję
Ty chuju urwiesz mi od internetu kabel, ała kurwa rzeczywiście
O matko bosko co to sie stanęło się, lezaaam na łóżku i uslyszaaam czassk
O matko bosko co to sie stanęło się, lezaaam na łóżku i uslyszaaam czassk
Kepeszek napisał/a:
O kurwa xd Ta babeczka total stoik. Ziomal leci, uderza w ziemie a ta nawet nie drze pizdy. Po wszystkim spokojnie podchodzi sprawdzic jak mu sie czaszka otworzyła. Material na zone
No i to jest normalne zachowanie dorosłego człowieka, podeszła być może kazała się nie ruszać(nie jak w Indiach stawianie do pionu )wezwała pomoc, w pewnych sytuacjach nawet jak się jest yhym ,,wrażliwym'' trzeba zacisnąć zęby i działać jak maszyna, bo okrutnie mnie irytują babki co drą pizde przez 2 minuty od których może zależeć kogoś życie w niektórych przypadkach to powinno podchodzić pod nieudzielenie pomocy...
Kiedy widzę takie nieszczęścia, zadaję sobie pytanie. Kiedy pojawi się jakaś Greta, która będzie miała wystarczjącoodwagi, by powiedzieć grawitacji- DOŚĆ!
Salieri16000 napisał/a:
Już był w ogródku, już witał się z gąską...
I dupą zajebał w ruską ziemię grząską
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów