18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ruski sołdat gwałciciel
Macx83wwww • 2023-12-27, 2:10
24-letni oficer Floty Czarnomorskiej, zgwałcił dziewczynę i około 30-krotnie uderzył ją kamieniem w głowę. Do gwałtu doszło w mieście Bałtijsk w obwodzie kaliningradzkim.

Konstantin Czistyakow wracał do domu pijany z nocnego klubu i napotkał po drodze kobietę. Zgwałcił ją, a gdy zagroziła, że ​​powie co jej zrobił, zaczął bić ją kamieniem po głowie.

Wczesnym rankiem pracownica urzędu mieszkaniowego usłyszała jęki dziewczyny w pobliżu torów kolejowych. Podążyła za dźwiękiem i zobaczyła mężczyznę uderzającego dziewczynę. Kobieta wezwała policję. Gwałciciel chciał uciekać, ale złapali go okoliczni mieszkańcy.

Ofiarę zabrano do szpitala. Założono jej 27 szwów. Napastnik został aresztowany.
Zgłoś
Jokerd 2023-12-27, 2:23 8
No i fajnie.
A gdzie więcej zdjęć dupeczki?
Zgłoś
bercisko 2023-12-27, 2:38 18
zdegradować
wykastrować
zutylizować
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-12-27, 2:51 10
Wyobrazcie sobie jakby ten ruski zrobił to komuś z waszych bliskich, rozerwalibyście go gołymi rękami. I nie pieprzcie mi tu o ciotach ... nie wytrzymali byscie.
Zgłoś
intermag 2023-12-27, 5:34 37
Jarajcie się dalej ruskimi za granicą, a tymczasem w Pplskim zaciszu

Zgłoś
psotny_fiutek 2023-12-27, 6:26 6
zbynekmaslanka napisał/a:

Wyobrazcie sobie jakby ten ruski zrobił to komuś z waszych bliskich, rozerwalibyście go gołymi rękami. I nie pieprzcie mi tu o ciotach ... nie wytrzymali byscie.

Nie wytrzymanie a realne czyny to dwie różne rzeczy. To że byś chciał, nie ulega dyskusji. Ale to czy dał byś radę fizycznie to już co innego. I właśnie że tak, większość ludzi to cioty, co pewnie ten wojak-zjeb by niestety sam obił. Taka prawda.

Nie zmienia to jednak faktu żę, takie ścierwo to tylko kara śmierci albo wysłanie na front do karnej jednostki i wysłać go by nożnie rozminowywał ziemię niczyją, i to pod ostrzałem z obydwu stron, by mieć pewność że śmieć nie przeżyje.

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
smc 2023-12-27, 9:57 3
No i niech ktoś powie, że Rosjanin może być normalny...
Zgłoś
leonfun 2023-12-27, 9:58
No to sołdat już ma zapewne bilet w jedną stronę na front Ukraiński
Zgłoś
Angevil 2023-12-27, 10:03 5
intermag napisał/a:

Z całego roku zebrałeś 3 przypadki wow

I tak to jest.
Zgłoś
kupus 2023-12-27, 10:12 1
Ach ten wschodni temperament
Zgłoś
L................z 2023-12-27, 10:29 8
intermag napisał/a:

Nie sraj ogniem. Sowieta czy upainiec to jeden sort czerwonej zarazy.
Zgłoś
Policeman 2023-12-27, 12:13 26
Wschód to dzicz, zawsze tak było, gdy cham, bydle, ścierwo, zero, gwałciciel, morderca, bandyta, chciał uciec od sprawiedliwości, to opuszczał Polskę i jechał na wschód, tam takich "mnogo".

A dzisiaj przyjeżdżają do nas gruzini, czukcze, kałmuki, upadlińce, czeczeńcy, cała wschodnia ferajna ciągnie i obsiada Polskę. jakby tak wyjąć statystyki przestępczości, to coś czuję, że zaczynają robić nam drugie usa.
Ostatnio chyba zabili jakiegoś prezesa piłkarskiego z Piaseczna, zakatowali go na śmierć... na imprezie Wigilijnej. Ot, ale to news z morza newsów. Po prostu skrzętnie ukrywa się to, że nasi wschodni najeźdźcy są totalnie z innego mentalnie świata. Polacy piją i prowadzą? Tak, bywa. Wschodniaki? Tak, często. Czy policja ujawni statystyki z podziałem na narodowości? Chciałbym porównać % złapanych.

Ale tak wracając do gwałtów i pobić - codzienność kobiet na wschodzie, cóż nasze damessy, które mają najlepsze warunki w całej Europie, a które jednocześnie najbardziej obrażają swoich mężczyzn w całej Europie...
prosiły o imigrantów z afryki, bliskiego wschodu, teraz gremialnie popierają całościową imigrację. Okaże się, że ten kirył czy ahmed to wcale nie taki fajny facet
Zgłoś
psotny_fiutek 2023-12-27, 15:12 4
Policeman napisał/a:

Wschód to dzicz, zawsze tak było, gdy cham, bydle, ścierwo, zero, gwałciciel, morderca, bandyta, chciał uciec od sprawiedliwości, to opuszczał Polskę i jechał na wschód, tam takich "mnogo".
A dzisiaj przyjeżdżają do nas gruzini, czukcze, kałmuki, upadlińce, czeczeńcy, cała wschodnia ferajna ciągnie i obsiada Polskę. jakby tak wyjąć statystyki przestępczości, to coś czuję, że zaczynają robić nam drugie usa.
Ostatnio chyba zabili jakiegoś prezesa piłkarskiego z Piaseczna, zakatowali go na śmierć... na imprezie Wigilijnej. Ot, ale to news z morza newsów. Po prostu skrzętnie ukrywa się to, że nasi wschodni najeźdźcy są totalnie z innego mentalnie świata. Polacy piją i prowadzą? Tak, bywa. Wschodniaki? Tak, często. Czy policja ujawni statystyki z podziałem na narodowości? Chciałbym porównać % złapanych.
Ale tak wracając do gwałtów i pobić - codzienność kobiet na wschodzie, cóż nasze damessy, które mają najlepsze warunki w całej Europie, a które jednocześnie najbardziej obrażają swoich mężczyzn w całej Europie...
prosiły o imigrantów z afryki, bliskiego wschodu, teraz gremialnie popierają całościową imigrację. Okaże się, że ten kirył czy ahmed to wcale nie taki fajny facet

Mądrego to i dobrze posłuchać ! Łap piwko !

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
elim 2023-12-27, 16:47
bercisko napisał/a:

zdegradować
wykastrować
zutylizować

no i by się okazało że brakuje im żołnierzy w armii
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-12-27, 17:03 5
Dla wielbicieli ruskich, i tego że to tacy wspaniali obywateli. Oni na początku wojny jak myśleli, że zajmą szybko całą Ukrainę gwałcili wszystko co się rusza i mordowali mężczyzn. Widziałem wywiad z Ukraińską kobietą, której chcieli zgwałcić córkę i ona poszła zamiast niej. Tam się to działo na masową skalę. Nie mam złudzeń co by robili jakby napadli na Polskę ... oby nigdy do tego nie doszło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów