kamerka podwodna, monitorek na łodzi i wiadomo kiedy trzeba ciągnąć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
kamerka podwodna, monitorek na łodzi i wiadomo kiedy trzeba ciągnąć
Srutututu...to jest akurat łowienie podlodowe. Wiercisz dwie dziury (przeręble), w jednej puszczasz kamerkę w drugiej łowisz.
Jak złapiesz trochę wprawy i wiesz gdzie łazić to takie wynalazki nie są ci potrzebne, bo ryby zimą zbierają się w stada.
Fajna sprawa, no chyba że ktoś nie przepada za zimnem .
świeżo wyłowiony okoń z grilla czy z ogniska jest zajebisty.
czas na wylewność: kiedyś się jeździło rodzinką do ośrodków z domkami komunistycznymi. Tatka brał na łódkę i na ryby. Pamiętam, że zawsze prosiłem o najmniejszą błystkę 0.5 chyba albo małego woblera lub maggota. Co rzut to okonek. Piękne czasy.
czas na wylewność: kiedyś się jeździło rodzinką do ośrodków z domkami komunistycznymi. Tatka brał na łódkę i na ryby. Pamiętam, że zawsze prosiłem o najmniejszą błystkę 0.5 chyba albo małego woblera lub maggota. Co rzut to okonek. Piękne czasy.
@up aż zgłodniałem kupiłbym jakąś rybcie ale co racja to racja, świeżo wyłowiona to zupełnie co innego.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
evan napisał/a:
Lepszy sposób. Nurkujesz, masz harpun. Napierdalasz poltorametrowe szczupaczki a nie jakieś chujowe okonki ;]
żeby tylko łeb na ścianie powiesić?
stara ryba smakuje jak drewno
A ja tam pierdolę taką kamerkę i chuj. Nie o to chodzi w wędkowaniu.
Ale ryby są głupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów