na przykład, że jest głupi
już samo zakładanie okularów przeciwsłonecznych w pochmurny, zimowy dzień może powiedzieć wiele o człowieku...
Już miałem dać Ci piwo ale zdałem sobie sprawę że czasami śnieg tak mocno razi w oczy że takie okulary to wręcz zbawienie
Już miałem dać Ci piwo ale zdałem sobie sprawę że czasami śnieg tak mocno razi w oczy że takie okulary to wręcz zbawienie
Gdzie ty w tamtej szarówie widzisz choć trochę słońca, które mogłoby odbijać się w śniegu?
już samo zakładanie okularów przeciwsłonecznych w pochmurny, zimowy dzień może powiedzieć wiele o człowieku...
Sam śnieg już razi w oczy pierdolony idioto ,dlatego część ludzi chodzi w ciemnych okularach .
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettJak już jesteśmy przy fotoradarach - wie kto co to za nowe przenośne cuda rozstawiają, posiadają dwie wypukłe sfery skierowane w poprzek drogi, reszty w przelocie nie obczaiłem. Trzy takowe już mijałem, paranoiczny umysł doszedł do wniosku że zaczynają kontrolować odległości między pojazdami na drogach klasy S.
auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/nowy-fotoradar-mierzacy-odleglosc...
Jest w Polsce i działa. Już niebawem będzie głośno jak kierowcy lawinowo będą dostawać mandaty pocztą...
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Sam śnieg już razi w oczy pierdolony idioto ,dlatego część ludzi chodzi w ciemnych okularach .
kurwa te piwo to pomyłka.cie razi chyba kurwa głupi sagan ! a nie snieg ! co za dzban śnieg bez słońca razi jprdl !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów