18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
alucard321 2023-02-25, 12:27 2
Siusiu mu się chciało, a to jedyny oczywisty pisuar w okolicy.
Zgłoś
wojtas09999 2023-02-25, 13:00 5
Zgłoś
gambit997 2023-02-25, 13:34 1
Z tej wielkości kranu ciepłej wody nie będzie...
Zgłoś
Kici-Kici 2023-02-25, 17:01 7
już samo zakładanie okularów przeciwsłonecznych w pochmurny, zimowy dzień może powiedzieć wiele o człowieku...
na przykład, że jest głupi
Zgłoś
Hiperion 2023-02-25, 17:12 24
fuse_beyond napisał/a:

już samo zakładanie okularów przeciwsłonecznych w pochmurny, zimowy dzień może powiedzieć wiele o człowieku...

Już miałem dać Ci piwo ale zdałem sobie sprawę że czasami śnieg tak mocno razi w oczy że takie okulary to wręcz zbawienie
Zgłoś
alucard321 2023-02-25, 17:59 5
Hiperion napisał/a:

Już miałem dać Ci piwo ale zdałem sobie sprawę że czasami śnieg tak mocno razi w oczy że takie okulary to wręcz zbawienie

Gdzie ty w tamtej szarówie widzisz choć trochę słońca, które mogłoby odbijać się w śniegu?
Zgłoś
brylant1412 2023-02-25, 18:23 1
ruskiego chuja nie będę oglądał

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Adriano84 2023-02-25, 20:28 3
fuse_beyond napisał/a:

Sam śnieg już razi w oczy pierdolony idioto ,dlatego część ludzi chodzi w ciemnych okularach .
Zgłoś
Arathnmor 2023-02-25, 20:35
Jak już jesteśmy przy fotoradarach - wie kto co to za nowe przenośne cuda rozstawiają, posiadają dwie wypukłe sfery skierowane w poprzek drogi, reszty w przelocie nie obczaiłem. Trzy takowe już mijałem, paranoiczny umysł doszedł do wniosku że zaczynają kontrolować odległości między pojazdami na drogach klasy S.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
maki1981 2023-02-25, 20:58 4
Arathnmor napisał/a:

Jak już jesteśmy przy fotoradarach - wie kto co to za nowe przenośne cuda rozstawiają, posiadają dwie wypukłe sfery skierowane w poprzek drogi, reszty w przelocie nie obczaiłem. Trzy takowe już mijałem, paranoiczny umysł doszedł do wniosku że zaczynają kontrolować odległości między pojazdami na drogach klasy S.

auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/nowy-fotoradar-mierzacy-odleglosc...

Jest w Polsce i działa. Już niebawem będzie głośno jak kierowcy lawinowo będą dostawać mandaty pocztą...
Zgłoś
Siriuz 2023-02-25, 21:31
Dlatego potrzebujemy takich bohaterów u nas

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
NosaczPL 2023-02-25, 22:24 2
Adriano84 napisał/a:

Sam śnieg już razi w oczy pierdolony idioto ,dlatego część ludzi chodzi w ciemnych okularach .

kurwa te piwo to pomyłka.cie razi chyba kurwa głupi sagan ! a nie snieg ! co za dzban śnieg bez słońca razi jprdl !
Zgłoś
Baronessa 2023-02-25, 22:40
Szkoda, że skurwysyna nie popieściło...
Zgłoś
kubol 2023-02-25, 23:09 1
... w drodze na front
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów