Jebana ruska patologia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z tego co zrozumiałem to bity to pedofil (trachał dzieciej ) to raczej że ruchał dzieci ... Więc bardzo dobrze kurwie
freddy.krueger napisał/a:
Z tego co zrozumiałem to bity to pedofil (trachał dzieciej ) to raczej że ruchał dzieci ... Więc bardzo dobrze kurwie
Ogólnie to tak gnoje gadają lecz typ mówi że nic dzieciom nie robił więc 50/50.
Możliwe że to zwykle ruskie chuje młode cwele i tyle, chcą zaistnieć ofiarę znalazły.
Tfu!
marcino_zly napisał/a:
Ogólnie to tak gnoje gadają lecz typ mówi że nic dzieciom nie robił więc 50/50.
No jak tak ten typ mówi to rzeczywiście szansa się zmniejsza o 50%
Robicie podstawowy błąd. Wierzycie, co te śmiecie mówią
Pedofil czy nie pedofil jedno jest pewne że jest pizda żeby nie najebać takiego malolata pierdolnal by mu z bani i do spania
jakby go ten stary złapał to by mu te rączki patyczki połamał w 10 sekund
lesku73 napisał/a:
jakby go ten stary złapał to by mu te rączki patyczki połamał w 10 sekund
Musiałby być trzeźwy. I tu pojawia się problem...
regal napisał/a:
No jak tak ten typ mówi to rzeczywiście szansa się zmniejsza o 50%
ZA to kurwa jak dresik mowi ze pedofil to prawda 100% Pierdolony Dred
Jak ruski dostaje po mordzie to zawsze pozytyw. Ruscy i czarnuchy to taki sam odpad ludzki, zresztą bardzo się kochają sądząc po rozprzestrzenianiu się hiv w tych zadupiach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów