...za umawianie się z 14-latką na seks.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze mnie zastanawia, że komuś się chce udawać jakąś nieletnią i uwodzić facetów, to trochę gejoza
C0C0JUMBO napisał/a:
Ta kara wydaje się być adekwatną do zbrodni.... W Ameryce Południowej to pewnie by mu głowę ucięli lub ołowiu podali...
Jednak uważam że takie sprawy powinny być szerzej badane. Araby sporo młodsze dziewczynki biorą za żony, a w dzisiejszym świecie nawet 18 -stki wyglądają na 25.... Nikogo nie bronię bo za takie rzeczy ewidentnie kara!! Aczkolwiek dzieciory za przyzwoleniem rodziców kreują się na starszych lub po prostu niedopilnowanych.... Edukacja na poziomie krzyża w PL też jest zła. Trzeba dzieci uświadamiać zagrożeń!
Z cyklu nie wiem, a się wypowiem.
W tej Ameryce to się w wieku 12 lat każda już pruła i to tam normalne. W sumie nie trzeba tak daleko wyjeżdżać, to samo jest w Hiszpanii
sedziazgred napisał/a:
E ce pe łuuu , weś to gośno poowiec . joł joł , czekit .
czek dis szit men
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów