Ale gdzie druga cipa jest bo jakiś facet jest i baba ja pierdole róbcie te opisy rzetelnej bardziej oglądać drugi raz musiałem i nie widać drugiej baby
Przecież opis jest rzetelny. Typ jest gorszy niż cipa. Dostał luja na ryj i nawet nie pierdnął.
Kobieta która w sprzeczce słownej sama pierwsza atakuje fizycznie mężczyznę, przestaje mieć status kobiety !
A to ciekawe...
A ja myślałem, że atakująca zostaje wtedy kobietą równouprawnioną do wpierdolu.
Skończ z tą zoofilią. Są np. ładne murzynki, zaś to na filmie to nie człowiek a samica kacapa. I z wyglądu, i z wypowiedzi.Ale głupia cipka nogi ma ok cała reszta tez niczego sobie
A te kapciuszki... Nie nakłada się obuwia w którym nie da się chodzić po pijanemu (a czegoś takiego jak trzeźwy kacap nie ma).
Pierdolisz. Nigdy nie wolno kobiety uderzyć, nawet w obronie własnej. (A z drugiej strony, na filmie nie ma kobiety.)Kobieta która w sprzeczce słownej sama pierwsza atakuje fizycznie mężczyznę, przestaje mieć status kobiety !
Jeżeli lubisz glonojady to zapraszam do akwarium.Juz z profilu widać te napompowane chuj wie czym usta.Stulejarzu...
Ciekawe gdzie tam tak dobrze widzisz usta żeby ocenić ? Pajacu piszesz tak bo pewno nigdy nie miałeś kontaktu z kobieta która ma dość dobre ciało. Pewno zawsze trafiałes na 100 kilo +
Skończ z tą zoofilią. Są np. ładne murzynki, zaś to na filmie to nie człowiek a samica kacapa. I z wyglądu, i z wypowiedzi.
Oj widzę zazdrość , pewno sama noge masz jak dwie jej
Zazdrość tu faktycznie występuje: ktoś tu nie potrafi zaakceptować własnej niższości (dosłownej!) i ubiera kapcie z 15cm obcasem aby oszukiwać na wzroście.Oj widzę zazdrość , pewno sama noge masz jak dwie jej
Zazdrość tu faktycznie występuje: ktoś tu nie potrafi zaakceptować własnej niższości (dosłownej!) i ubiera kapcie z 15cm obcasem aby oszukiwać na wzroście.
90% kobiet ubiera takie szpilki. Ale co ma wzrost do ładnych i kształtnych nóg ??
Ciekawe gdzie tam tak dobrze widzisz usta żeby ocenić ? Pajacu piszesz tak bo pewno nigdy nie miałeś kontaktu z kobieta która ma dość dobre ciało. Pewno zawsze trafiałes na 100 kilo +
j
Ludzie piszący takie rzeczy jak ty mieli co najwyżej kontakt z własną ręką i ekranem monitora.Sam się orasz stulejo.
Ludzie piszący takie rzeczy jak ty mieli co najwyżej kontakt z własną ręką i ekranem monitora.Sam się orasz stulejo.
Tak ciebie to orał ksiądz na parafii pajacu. Jedyna kobieta nago jaka widziałes to twoja stara
Tak ciebie to orał ksiądz na parafii pajacu. Jedyna kobieta nago jaka widziałes to twoja stara
Zapomniałeś, że widziałem też Twoja.W końcu kręcą mnie kobiety 100+. Przestań już robić z siebie debila, bo ta Twoja frustracja tylko pokazuje, że mam rację.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów