📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Większą krzywdę by jej zrobił jakby ja zaliczył.
Aj liczyłem, że im solidniej wpierdoli, ten rycerzyk chyba lubi dostać w papę broniąc głupiej cipy
mygyry napisał/a:
Aj liczyłem, że im solidniej wpierdoli, ten rycerzyk chyba lubi dostać w papę broniąc głupiej cipy
Ale głupia cipka nogi ma ok cała reszta tez niczego sobie
_Yarko_ napisał/a:
Ruskie równouprawnienie
Błąd !!!
To jest zwykłe równouprawnienie !
Kobieta która w sprzeczce słownej sama pierwsza atakuje fizycznie mężczyznę, przestaje mieć status kobiety !
Gość zachował sie bardzo dobrze.
nie zesraj sie przy okazji
darek1234 napisał/a:
Głupie ruSSkie tałatajstwo. Jak widzę ta kacapSSkie wargulce powiększone botoksem, wredny język srającego hipopotama w zwolnionym tempie i agresywną postawę to mi się rzygać chce
nie zesraj sie przy okazji
przemekkaro napisał/a:
Większą krzywdę by jej zrobił jakby ja zaliczył.
Pewnie nawet rycerzyk by się rozpłakał, ale tu trzeba mieć duże jaja i grubą faje, żeby taką akcje odpierdolić. .. a takto pedalsko wyszło.
Ale gdzie druga cipa jest bo jakiś facet jest i baba ja pierdole róbcie te opisy rzetelnej bardziej oglądać drugi raz musiałem i nie widać drugiej baby
przemekkaro napisał/a:
Ale głupia cipka nogi ma ok cała reszta tez niczego sobie
Jeżeli lubisz glonojady to zapraszam do akwarium.Juz z profilu widać te napompowane chuj wie czym usta.Stulejarzu...
dgfdfg napisał/a:
Ale gdzie druga cipa jest bo jakiś facet jest i baba ja pierdole róbcie te opisy rzetelnej bardziej oglądać drugi raz musiałem i nie widać drugiej baby
Kolega miał na myśli tego „faceta“ . Ze względu na jego
Cipowatość.
„Ruskie równouprawnienie”
No. Tępa pizda zaatakowała człowieka.
Zagrała w głupią grę, wygrała głupią nagrodę.
I oczywiście równie skretyniały białorycerzyk się musiał zaangażować.
Szkoda, że ci kretyni przeżyli.
Jeszcze się rozmnożą i spłodzą takich samych kretynów.
;>
No. Tępa pizda zaatakowała człowieka.
Zagrała w głupią grę, wygrała głupią nagrodę.
I oczywiście równie skretyniały białorycerzyk się musiał zaangażować.
Szkoda, że ci kretyni przeżyli.
Jeszcze się rozmnożą i spłodzą takich samych kretynów.
;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów