Rozbrajają mnie typki mówiące o zalewie ukraińskim, jednocześnie odmawiający pracy na stanowisku typu szambiarz.
przyjazna Ukraina
To jest naprawdę wspaniały oksymoron.
Nie zapomniałem. To twój mokry sen wchodzenia w upaińska dupę. Ale spokojnie. I ty wejdziesz, przyjdzie twoja kolej. Dostaniesz brunatną szmatę, paliwko po 7 złotych i będziesz mógł odkupić węgiel i wtedy już będziesz szczęśliwy
Tanio dupę sprzedałeś, bo za jakieś 1.5 zł za paliwko ale spoko czerwoni się cieszą z takich kretynów jak ty, tacy są potrzebni. Chuj że ropa i węgiel drogi na całym świecie ale to przez ilość Ukraińców w Polsce jest drogie paliwo, bo u zachodnich sąsiadów co dupę wypieli na ukrow taniutko co ?ha, ja pierdole, dno i 5 metrów mułu. Pierdoli mnie co sądzicie o ukrainie i czy ktoś ich lubi ale kurwy z logiki nie róbcie a jeśli chcecie się sprzedać za gaz i tańsze paliwko to jesteście taka sama chołotą jak niemiaszki
Nie zapomniałem. To twój mokry sen wchodzenia w upaińska dupę. Ale spokojnie. I ty wejdziesz, przyjdzie twoja kolej. Dostaniesz brunatną szmatę, paliwko po 7 złotych i będziesz mógł odkupić węgiel i wtedy już będziesz szczęśliwy
Jeżeli ukraina przegra, to po kiego huja mi paliwo po 7 czy po 3 zyla, skoro orki nas najadą i będę trupem?
Z tamtych azowców z dziarami bandery, ss, czy swastyką nikt praktycznie już nie żyje, wszyscy są martwi. Statystyki są nieubłagane, po 8 latach napierdalania się z ruskimi musieli zejść z tego świata. Dzisiaj azow to głównie mściciele, którym orki zamordowały dzieci, żony, mężów (są ukraińskie kobiety służące w azow dla zemsty)
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Tanio dupę sprzedałeś, bo za jakieś 1.5 zł za paliwko ale spoko czerwoni się cieszą z takich kretynów jak ty, tacy są potrzebni. Chuj że ropa i węgiel drogi na całym świecie ale to przez ilość Ukraińców w Polsce jest drogie paliwo, bo u zachodnich sąsiadów co dupę wypieli na ukrow taniutko co ?ha, ja pierdole, dno i 5 metrów mułu. Pierdoli mnie co sądzicie o ukrainie i czy ktoś ich lubi ale kurwy z logiki nie róbcie a jeśli chcecie się sprzedać za gaz i tańsze paliwko to jesteście taka sama chołotą jak niemiaszki
No faktycznie 3 gospodarka swiata to holota (zle napisales imbecylu). Debile z PiSu ktorych kazdy doi.. a juz najbardziej oni sami swoj wlasny narod to wedlug ciebie rycerstwo
No faktycznie 3 gospodarka swiata to holota (zle napisales imbecylu). Debile z PiSu ktorych kazdy doi.. a juz najbardziej oni sami swoj wlasny narod to wedlug ciebie rycerstwo
Dlatego wasza logika jest na poziomie krawężnika, to nie Ukraina jest winna inflacji tylko rosja, która ten burdel zaczęła a przede wszystkim polityka PiS (nie chodzi tylko w czasie wojny ale ogólnie 500+, 13-14, walka z covid ). Ale jak słyszę że 40 zł za Ukraińca rozjebalo kraj to ciężko nie skomentować.
Dlatego wasza logika jest na poziomie krawężnika, to nie Ukraina jest winna inflacji tylko rosja, która ten burdel zaczęła a przede wszystkim polityka PiS (nie chodzi tylko w czasie wojny ale ogólnie 500+, 13-14, walka z covid ). Ale jak słyszę że 40 zł za Ukraińca rozjebalo kraj to ciężko nie skomentować.
Emerytury dla ukrów, 500+, mieszkania w pełni urządzone za darmo i to nie jakieś komunalne slamsy jakie oferowali Polakom, zasiłki itd. Wyjście z szabelką na kacapów poprzez nieodebranie węgla za który już zapłaciliśmy - reasumując w dupie mam tą wojenkę propagandową, liczy się tu i teraz i nawet nie próbuj mnie straszyć kacapskim ścierwem, bo w Polsce nie ma takiej mniejszości kacapskiej jak na Ukrainie, a i my nie próbujemy robić czystek narodościowych jak upaińcy na kacapach w "swoim" kraju.