Mam nadzieję, że Adolf Putler wyśle to bydło na pierwszą linię frontu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~VeIture napisał/a:
Typowe zachowanie końcówki łańcucha pokarmowego która musi poczuć się lepiej znęcając się nad kimś.
Tak jak prześladowcy w szkołach co zwykle pochodzili z najbiedniejszych patologicznych rodzin w których alkohol i przemoc były na porządku dziennym i musiał się na kimś słabszym wyładować aby nie czuć się jak jebane gówno którym zawsze był i pozostanie do końca życia.
A potem ten niż społeczny dostał internet i telewizję, powstali pato celebryci, freak fighty, trash-talk, hypowanie patologii, pedofilii i innych gówien, a najgorsze, że te zjeby zaczęły na swoim idiotyzmie zarabiać pieniądze, są zwykłymi małpkami w cyrku przez pięć minut, a czują się biznesmenami i ekspertami z każdej dziedziny życia, o ich wpływie na te kurwa głupie społeczeństwo podatne na każdą manipulację chyba nie muszę wspominać.
To Rosja. Bezdomny dzisiaj dostał wpierdol, jutro sam bedzie kradł i gwałci, a pojutrze okradziona ofiara gwałtu będzie obciagać za narkotyki. Tam nie ma ofiar. Są sami oprawcy.
Bezdomniakow do rębaka. Kazda jedna bezdomna kurwa ma dwie ręce i dwie nogi to może isc do roboty. A każdy kto pierdoli ze to są ludzie to razem z nimi do rębaka. To nie są ludzie tylko jebane odpady społeczeństwa.
Może chociaż weterana tak napierdalają...
bialapala napisał/a:
Bezdomniakow do rębaka. Kazda jedna bezdomna kurwa ma dwie ręce i dwie nogi to może isc do roboty. A każdy kto pierdoli ze to są ludzie to razem z nimi do rębaka. To nie są ludzie tylko jebane odpady społeczeństwa.
Życzę ci żebyś był przez 4 tygodnie bezdomnym i zobaczysz czy tak łatwo znaleźć pracę. No i przekonasz się, że wszyscy kopną cię ten pryszczaty pisowski ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów