Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no, sześć minut o pierdzeniu jakąś ruską blaszanką?
Ford sciera, w swoim czasie zacne auto. Hołek się na tym wylansował. Swoją drogą masz rację, sześć minut o niczym, nawet nikt się nie rozjebał.
Gościu w 6 minut przeżył więcej, niż ja przez 40 lat swojego
biednego, nudnego życia na kanapie w piwnicy z paczka
chipsów w ręce i 4 pakiem zimnego RUMPERA
chipsów w ręce i 4 pakiem zimnego RUMPERA
Ty masz cymbale 40 lat? Jesteś kurewsko infantylny jak na swój wiek...
Jak kto nie rozumie co to napęd mechaniczny to jest to stały rozdział na obie osie 50 x 50 w pełni regulowany , oraz dwa mechaniczne dyferencjały o zwiększonym tarciu z możliwością całkowitego zblokowania!! ( takim ustawieniem nie da się jeździć po normalnej drodze) .
Ty masz cymbale 40 lat? Jesteś kurewsko infantylny jak na swój wiek...
Raczej 14 ale chciał zabłysnąć.
A ja zatytułuję swój posy z "Palcem w dupie" bo żaden problem jest tak jeździć , blaszanka przystosowana tj. opony z kolcami, napęd na cztery koła czysto mechaniczny, twarde zawieszenie . A droga pusta i szeroka jak lotnisko Balice.
Jak kto nie rozumie co to napęd mechaniczny to jest to stały rozdział na obie osie 50 x 50 w pełni regulowany , oraz dwa mechaniczne dyferencjały o zwiększonym tarciu z możliwością całkowitego zblokowania!! ( takim ustawieniem nie da się jeździć po normalnej drodze) .
No. Tatra 813 do normalnych dróg raczej przystosowana nie jest, a opisałeś dokładnie taterkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów