18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Budrys2000 2019-08-21, 17:57 14
Dziadziu oaza spokoju, szacunek.
Zgłoś
tazmandu 2019-08-21, 18:13 24
Sam Wodzisław to jest kurwa katastrofa.
Zgłoś
kretowicz14 2019-08-21, 18:15 3
To raczej cała ściana poszła.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-21, 18:47 2
Dziwne że jeszcze na TVN się tym nie podniecają

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Loaloa 2019-08-21, 21:09 3
Ot, standardy budowlane w krajach trzeciego świata.
Zgłoś
mazga50 2019-08-21, 22:38 2
Rusztowanie, fasada, ściana i dach też były złe...
Zgłoś
petru23 2019-08-21, 22:56 1
Gościu miał kask, podstawa BHP. Do tego buty wiązane, takie za kostkę, które za chuja nie spadną.
Także zapewne nic mu się nie stało
Zgłoś
Lee225 2019-08-21, 23:19
petru23 napisał/a:

Gościu miał kask, podstawa BHP. Do tego buty wiązane, takie za kostkę, które za chuja nie spadną.
Także zapewne nic mu się nie stało

Zapomniałeś dodać ,że buty miały jeszcze metalowy nosek.
Zgłoś
pawrzy 2019-08-21, 23:42 1
Jak widzicie kierowce z rejestracją SWD to uważąjcie, to jest pierdzielona patologia na drogach!
Zgłoś
P................a 2019-08-22, 7:42 1
Ale ktoś kurwa beknie, ja pierdolę.No chyba że to wina inspektora/architekta.Nie da się tak ujebać rusztowania, prawdopodobnie ściana w strasznym stanie, wyrwało kotwy.Jeśli nikogo nie było na górze to fart.Nie wiem jak w tej chwili funkcjonuję inspektorat, ale ktoś musi beknąć bo winny musi się znaleźć.
Zgłoś
u................t 2019-08-22, 11:07 1
@up
Było tak jak piszesz, to zajebiście stary budynek i wyrwało kotwy ze ściany. Na rusztowaniu było 2 pracowników i obydwoje zostali ranni.
Zgłoś
P................a 2019-08-22, 13:56
@up I znając życie to zatrudnieni na czarno.Jeśli się wyliżą to farcik.Kto dokonał odbioru konstrukcji budynku?Na ten moment kamienica do wyburzenia.
Zgłoś
Enbeen 2019-08-22, 14:01 1
@up nic nie wyburza to nie kamienica tylko klasycystyczny pałac dietrechsteinow mający kilkaset lat, i jest jakimś tam pierwszym budynkiem w Polsce
Zgłoś
P................a 2019-08-22, 14:17 1
Ale bym się obsrał gdybym z góry zobaczył co się odpierdala.Może nawet żartowali że jak coś się stanie to najwyżej że ścianą polecą.Nie wiem jak stabilizuje się dodatkowo tak wysokie ściany.Wiem tyle że Anglicy to tak średnio do roboty, ale na chwiejącej bądź wątpliwie bezpiecznej konstrukcji nie pozwoliliby pracować i nie byłoby o czym rozmawiać.Niemiec to sam by zadzwonił po inspekcję.Nie życzę nikomu śmierci w robocie, choćby na przejściu zaraz po.Ale śmierć w pracy to jest straszna tragedia.

O ile można było tego uniknąć, bo jeśli wina jest tego kto podejmował decyzje to raczej nie można było.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów