18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

Historia choroby: sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054,90.htm

LINK DO ZRZUTKI zrzutka.pl/b9sj5u

Każda osoba która wpłaci min 20 zł może dowolnie (bezkarnie) mi nawrzucać w tym temacie.
Wrzucamy screen wpłaty ze zrzutki z nickiem i wiązankę dla Angela.
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 9:53
baronturbina napisał/a:

Turbina dorzucił swoje trzy grosze jak zawsze @Velture daj cynk w pon czy doszło bo nie ma mnie na liście w wrzucie…. a jebanym blikiem rzuciłem.
Zdrowia i Pozdr!

Wyślij mi na pw maila jakiego podałeś na wrzutce bo ja w panelu mam listę wpłat na zrzutce i są tam adresy mailowe jakie kto wpisał to poszukam po mailu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ad3k77 2022-06-25, 10:12 1
Poszło. Nie nawrzucam Ci, ale mam prośbę o kolejny post od Ciebie jak już dostaniesz nową nogę. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Trzymaj się!
Zgłoś
Ronoaro 2022-06-25, 10:23
Dobra, wpłaciłem datek chromy flecie.

Trzymaj się

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
ad3k77 2022-06-25, 10:24 2
Dobra, zjebałem komentarz. Prośba o post z nogą była oczywiście do @Velture, a Tobie @Angel, chuj w dupę!
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 10:47 4
ad3k77 napisał/a:

Poszło. Nie nawrzucam Ci, ale mam prośbę o kolejny post od Ciebie jak już dostaniesz nową nogę. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Trzymaj się!

15 lipca mam wizytę u chirurga, który stwierdzi czy już na tyle mi noga nie przecieka (a od 2 dni nie leciała z niej krew), że można formować kikut pod protezę i od razu tego samego dnia dzwonię do babki od protez i działamy.

Jak tylko będzie proteza gotowa to dam kolejny temat ze sporą ilością fotek (ale spokojnie, nie podniecajcie się tam bo zdjęć penisa nie dam )

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
Wiewór 2022-06-25, 10:52 8
Velture mój przyjacielu. Tak bardzo cie nienawidzę ze aż cie lubię.
Jako polski uciśniony przedsiębiorca dołożę się oczywiscie do twojej nowej drewnianej nogi. Mam nadzieje ze zrobia krzywa i się na niej wypierdolisz i sobie ten głupi ryj rozwalisz.
A na pocieszenie dodam, ze sa plusy tej sytuacji:
-będziesz miał więcej czasu żeby mnie wkurwiac na forum
-zawsze już znajdziesz miejsce do parkowania
-masz 1/4 roboty mniej przy obcinaniu paznokci
-czystych skarpetek starczy ci na dwa razy dłużej
-oszukałeś dietetyków i schudłes szybko 15 kg
-na poczcie i w Lidlu będą cie obsługiwać poza kolejka
-masz o czym rozmawiać przy piwie do konca życia
-w autobusie będzie ci wygodniej
-fajne przebranie pirata na halloween

No i najważniejsze ze ujebali lewa!

Także głowa do góry!

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
ad3k77 2022-06-25, 10:52 1
~VeIture napisał/a:

15 lipca mam wizytę u chirurga, który stwierdzi czy już na tyle mi noga nie przecieka (a od 2 dni nie leciała z niej krew), że można formować kikut pod protezę i od razu tego samego dnia dzwonię do babki od protez i działamy.
Jak tylko będzie proteza gotowa to dam kolejny temat ze sporą ilością fotek (ale spokojnie, nie podniecajcie się tam bo zdjęć penisa nie dam )

Oczywiście, że dasz
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 10:55 2
Wiewór napisał/a:

Czystych skarpetek... odezwał się... miliarder co pewnie myje talerz po każdym posiłku...

Zgłoś
ad3k77 2022-06-25, 10:56 1
Wiewór napisał/a:

Velture mój przyjacielu. Tak bardzo cie nienawidzę ze aż cie lubię.
Jako polski uciśniony przedsiębiorca dołożę się oczywiscie do twojej nowej drewnianej nogi. Mam nadzieje ze zrobia krzywa i się na niej wypierdolisz i sobie ten głupi ryj rozwalisz.
A na pocieszenie dodam, ze sa plusy tej sytuacji:
-będziesz miał więcej czasu żeby mnie wkurwiac na forum
-zawsze już znajdziesz miejsce do parkowania
-masz 1/4 roboty mniej przy obcinaniu paznokci
-oszukałeś dietetyków i schudłes szybko 15 kg
-na poczcie i w Lidlu będą cie obsługiwać poza kolejka
-masz o czym rozmawiać przy piwie do konca życia
-w autobusie będzie ci wygodniej
-fajne przebranie pirata na halloween
No i najważniejsze ze ujebali lewa!
Także głowa do góry!

I to jest to! Szukać pozytywów! Parę lat temu pracowała z nami młoda, piękna dziewczyna, która urodziła się z połową ręki. Na każdym firmowym balu karnawałowym czy halloween zakładała jakieś chujstwo na ten kikut i zdobywała pierwszą nagrodę. Ostatnie co pamiętam to kapitan Hook. Strasznie pozytywna dziewczyna z dystansem do siebie. U Velture widzę równie dobry potencjał!
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 11:00 1
ad3k77 napisał/a:

I to jest to! Szukać pozytywów! Parę lat temu pracowała z nami młoda, piękna dziewczyna, która urodziła się z połową ręki.

Nie wiem czemu ale wyobraziłem sobie, że miała pół ręki ale tak bokiem, że 2-3 palce i przedramię jakby po długości ucięte w pół

Zgłoś
torturant 2022-06-25, 11:14 1
Wrzuciłem.

Zgłoś
Jaro2106 2022-06-25, 11:20 2
Niech będzie. To na drugą nóżkę
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 11:27
Jaro2106 napisał/a:

Niech będzie. To na drugą nóżkę

Na rozchoodniaczka

Zgłoś
LuzaQ 2022-06-25, 11:48 1
Poszło. Trzymaj się

Zgłoś
dantee 2022-06-25, 11:49 1
Poszło! Zdrowia chłopie!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów