18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Historia choroby: sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054,90.htm

LINK DO ZRZUTKI zrzutka.pl/b9sj5u

Każda osoba która wpłaci min 20 zł może dowolnie (bezkarnie) mi nawrzucać w tym temacie.
Wrzucamy screen wpłaty ze zrzutki z nickiem i wiązankę dla Angela.
Zgłoś
~Angel 2022-06-24, 19:40 18

Angel chuj wozi gnój!
Zgłoś
nowynick 2022-06-24, 19:42 20
ja tam po prostu wpłacę a nawrzucam Ci przy innej okazji
Zgłoś
~Angel 2022-06-24, 19:43 53
nowynick napisał/a:

ja tam po prostu wpłacę a nawrzucam Ci przy innej okazji

Będziesz miał jedno bezkarne "Wypierdalaj" do dowolnego użytkownika forum.

Coś jak karta: "wychodzisz wolny z więzienia" w eurobiznes
Zgłoś
nowynick 2022-06-24, 19:53
Angel napisał/a:

Będziesz miał jedno bezkarne "Wypierdalaj" do dowolnego użytkownika forum.
Coś jak karta: "wychodzisz wolny z więzienia" w eurobiznes

to jak PS5 na imieniny :momplease:
Zgłoś
Heliar 2022-06-24, 19:55 22

Velture mimo, że nie ma jednej nogi i tak lepiej wygląda niż ty na zdjęciu w avatarze.
Zgłoś
zdrowoyebne 2022-06-24, 19:55 2
bravo
!
Zgłoś
~_Yarko_ 2022-06-24, 20:01 15
Proszę o bezkarne "wypierdalaj mendo bolszewicka".

Zgłoś
BonsaiFikus 2022-06-24, 20:02 4
Na wypłatę poleci moneta ziomek. Bardzo Ci współczuję, bo jesteś 3 osobą o której słyszę w tym roku, że starcila nogę. Pozdro i zdrówka życzę
Zgłoś
Valadir 2022-06-24, 20:14 7
~Angel obiecał, że opierdoli mi gałe. Zdrówka i sadystycznego podejścia do życia Velture

Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 20:15 39
Dla wszystkich i każdego z osobna wielkie dzięki za pomoc.

Filmik z podziękowaniem wrzuciłem tutaj: sadistic.pl/podziekowania-dla-sadoli-od-weltora-vt560087.htm
Jest jaki jest ale szczery i od serca a tyczy się każdego z osobna kto pomaga oraz wszystkich razem.

Jesteście wspaniali i brakuje mi słów jak ogromny odzew oraz zainteresowanie jest z Waszej strony gdzie większość z Was mnie nie zna osobiście a jedynie z tego portalu przy czym osoby które człowiek znał od lat osobiście nagle zaczęły traktować mnie jak ducha. Ani me ani be, telefonów nie odbierają ale kiedy prosili o pomoc aby jechać pół polski w środku nocy bo to czy tamto to wiedzieli gdzie dzwonić i nigdy człowiek nie odmówił.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2022-06-24, 20:25
nie wyszło z poczekalni a już prawie 5 kafli @Angel to specjalne darmowe"wypierdalaj" wiesz dla kogo rezerwuję?
Zgłoś
~Angel 2022-06-24, 20:32
nowynick napisał/a:

nie wyszło z poczekalni a już prawie 5 kafli

Na sadolowym FB też jest temat o zrzutce i tam też sadole wpłacają

Zgłoś
Mzimu 2022-06-24, 20:32
Wrzuciłem. Jakbyś miał jeszcze problem z kasą, to daj znać tutaj.
Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 20:34 4
Mzimu napisał/a:

Wrzuciłem. Jakbyś miał jeszcze problem z kasą, to daj znać tutaj.

Musisz mieć dobrą drukarkę

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów