18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

Historia choroby: sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054,90.htm

LINK DO ZRZUTKI zrzutka.pl/b9sj5u

Każda osoba która wpłaci min 20 zł może dowolnie (bezkarnie) mi nawrzucać w tym temacie.
Wrzucamy screen wpłaty ze zrzutki z nickiem i wiązankę dla Angela.
Zgłoś
AnalAcrobat 2022-06-25, 4:39 1
@VeIture

Pisałem już raz, nie wiem czy odczytałes. BTC przekonwertuj na coś innego, bo za kilka tyg/msc będzie po 16 k $
Ewentualnie wtedy z powrotem kup.
Trzymaj się
Zgłoś
Prosty 2022-06-25, 5:29 2
Angel napisał/a:

Bez sensu. Jak uzbieramy więcej to ujebiemy mu drugą żeby kasa się nie zmarnowała -zrobimy live na Hardzie

Ty. Dobra rozrywka dla całej rodziny , i slogan typu " Nie odejdziesz id telewizora ^^

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Prostak 2022-06-25, 6:52 2
Połamania nóg. Wiem,że mało, ale musze miec też na browarka.
PS - Spokojnego dnia i obyś nie wstał dziś lewą nogą
Zgłoś
YoogiGoogi 2022-06-25, 7:01 1
I to jest inwestycja w pracownika w tych czasach

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Rinko 2022-06-25, 7:02 1
Trzymaj się.

Dlaczego kuźwa nie można z jutuba wstawiać? > Kazik - Nie mam nogi <
Zgłoś
mac_pe 2022-06-25, 7:16 1
Coś tam i ode mnie poleciało, trzymaj się.
Zgłoś
rulas 2022-06-25, 8:19 1
Brawo za zacną akcję pomocy piękny aniołku. Screeshnota i bukiet pominę jednak
Zgłoś
greg256 2022-06-25, 8:50 1
Trzymaj się i powodzenia

Zgłoś
lesner 2022-06-25, 8:59 1
Poszła symboliczną kwota. Velturku zbieramy na lepszą gire dla ciebie byś wyglądał jak człowiek.
Zgłoś
baronturbina 2022-06-25, 9:15 1
Turbina dorzucił swoje trzy grosze jak zawsze @Velture daj cynk w pon czy doszło bo nie ma mnie na liście w wrzucie…. a jebanym blikiem rzuciłem.

Zdrowia i Pozdr!
Zgłoś
FreeCannabis 2022-06-25, 9:16 1
Najlepszego Człowieku, mam nadzieje że starczy na tą bardziej dojebana protezę, trzymajsię !!
Zgłoś
Arathnmor 2022-06-25, 9:28
Dopiero rano ogarnąłem dla którego sadola ta zrzutka, której nie przegapiłem dzięki FB. Za te wszystkie materiały należało Ci się jak psu miska.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
DarkSaian 2022-06-25, 9:30 3
Velture dostał z 1100$ (0.05 BTC) od jakiegoś kartelu, alfonsa lub innych gówien więc raczej nie dowiesz się o dane tej osoby
Zgłoś
Szakhal 2022-06-25, 9:42 4
Bardzo dobrze że schowałeś dumę do kieszeni i jednak poszedłeś w stronę zrzutki i pokazania swojego szpetnego ryja. Zrób teraz to samo dój kasę od tych chujów z ZUSu - dosłownie na wszystko. Rentę, świadczenie, dosłownie co tylko możesz to od nich bierz. A tłumaczenie że "są inni bardziej potrzebujący" wywal za okno bo nie tak to działa. Jak nie dadzą Tobie, to zapomnij że Ci bardziej potrzebujący coś dostaną.

A przelewik już poszedł na samym początku

Człowiek człowiekowi człowiekiem
Zgłoś
Halman 2022-06-25, 9:50
DarkSaian napisał/a:

Velture dostał z 1100$ (0.05 BTC) od jakiegoś kartelu, alfonsa lub innych gówien więc raczej nie dowiesz się o dane tej osoby

przecież mu od razu napisałem żeby nie liczył na to że się dowie kto za tym stoi... takie mam przeczucie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów