18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

Historia choroby: sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054,90.htm

LINK DO ZRZUTKI zrzutka.pl/b9sj5u

Każda osoba która wpłaci min 20 zł może dowolnie (bezkarnie) mi nawrzucać w tym temacie.
Wrzucamy screen wpłaty ze zrzutki z nickiem i wiązankę dla Angela.
Zgłoś
kzf 2022-06-25, 0:02 2
I myk cegiełka ode mnie. Trzym się tam Lisku Chytrusku. Najlepszego
Zgłoś
siwybis 2022-06-25, 0:10 3

Trzymaj się zjebie
Zgłoś
Kamyk4 2022-06-25, 0:15 3
O, nawet nie wiedziałem, że są takie dodatkowe bonusy poza czystą satysfakcją z pomocy sadolowi w potrzebie
Mnie się spodobała opcja z bezkarnym "wypierdalaj" do jednego, wybranego użytkownika jeśli można

Zgłoś
wojownik070707 2022-06-25, 0:24 3
Jako że się siedzi na tej stronie dość długo już w sumie, no to jestem zobowiązany wspomóc sadolbrata w potrzebie. Wpłacone
Zgłoś
pazuzu 2022-06-25, 0:53 4
Kurde jakie to fajne że na codzień wylewamy szambo na siebie tu na sadolu ale jak przychodzi co do czego to okazujemy wsparcie, pomoc i zwyczajną dobroć. Odzyskuje wiarę w dobro ludzi pozdro dla wszytskich Sadoli którym nie jest obojętny los jednego z nas, internetowych popierdoleńców
Zgłoś
Zasysacz 2022-06-25, 1:00 2
pazuzu napisał/a:

Kurde jakie to fajne że na codzień wylewamy szambo na siebie tu na sadolu ale jak przychodzi co do czego to okazujemy wsparcie, pomoc i zwyczajną dobroć. Odzyskuje wiarę w dobro ludzi pozdro dla wszytskich Sadoli którym nie jest obojętny los jednego z nas, internetowych popierdoleńców

Bo każdy jest popierdolony na swój sposób każdy ma swojego mrocznego pasażera . A ten czasem spi . Swoja droga jakis jajogłowy powinen zająć się społecznością na sadoku ciekawe jakie były by wyniki
A siano wpłacę jutro dzis żona zabrała telefon
Zgłoś
hello_world 2022-06-25, 1:05 2

Zawsze mogą ujebać ci tą drugą XD
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-25, 1:09
Nie trzeba było tyle cukru wpierdalać... Teraz cukier 5 zł za kg, a kawior z jesiotra syberyjskiego 50g 250 zł.
Wolę kawior kupić i dać 2-3 zł donejta żulowi co sępi na pato streamie i który coś robi np hmm? Rzyga na swojego kolegę od kieliszka

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Mzimu 2022-06-25, 1:17 3
kurwa, tyle siana w tak krótkim czasie. chyba też sobie coś upierdolę...
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-25, 1:19 1
Dobra teraz na poważnie wiem cukrzyca to kurwa i każdego to może spotkać. Mnie, Ciebie, Halmana, Flodzie i innych kurwa... Nieleczona może rozpierdolić trzustkę..

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Kubas 2022-06-25, 1:24 2
Ale pojebana strona na której czarnych się jebie, a białych ratuje.

Zgłoś
Halman 2022-06-25, 2:45 4
Co to jest: ma ogon, pięć nóg i brodę?

Velture na koniu...
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 2:55 4
Chciałbym się dowiedzieć kto mi dzisiaj (czyli po północy) wpłacił tak ogromną kwotę na portfel BTC.

Nie podam dokładnej kwoty ale nie rozmawiamy o dziesiątkach ani setkach złotych. Wpłata weszła po 2 w nocy czyli licząc min 3 potwierdzenia po 11 minut każde to wychodzi jakoś po 1 w nocy wysłane zostało.

Jeśli ta osoba chce pozostać anonimowa to niech mi na PW napisze bo aż mi brak słów kolego/koleżanko.
Może źle postawiłeś/postawiłaś przecinek i w takim wypadku chętnie oddam ale aż nie wiem co powiedzieć.

Dla reszty pewnie pierdolę głupoty i większość nie wie o kij mi chodzi ale chciałbym poznać tego darczyńcę.
Bo po prostu zaniemówiłem jak dostałem komunikat o przelewie tak ogromnej ilości BTC.

Napisz mi na pw a nie tutaj jeśli nie chcesz publicznie. Ja nikomu nie powiem. Jestem po prostu ciekaw kto jest aż tak hojny i czy to nie była pomyłka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2022-06-25, 3:00 2
VeIture, wątpię by się ta osoba odezwała
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 3:08
Halman napisał/a:

, wątpię by się ta osoba odezwała

A mi się wydaje, że na PW może się odezwać. Po prostu nie wiem czy to kwestia przesunięcia paru przecinków przypadkiem czy ktoś tyle chciał wysłać. Ja chujem nie jestem i jeśli to przypadkiem tyle wysłano to ja oddam bo albo ktoś oszalał i jest pojebany jak ja albo po prostu się jebnął przy wpisywaniu.

Swoją drogą tych was których znam to wiem, że nawet nie wiecie jak kupic bitcoina czyli dostałem to od osoby która mnie zasadniczo nie zna, co jest jeszcze dziwniejsze.

Cudowny darczyńco - napisz mi PW czy to nie była pomyłka bo ja zwrócę jeśli to był przypadek i przecinki się poprzestawiały.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów