Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13

Historia choroby: sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054,90.htm

LINK DO ZRZUTKI zrzutka.pl/b9sj5u

Każda osoba która wpłaci min 20 zł może dowolnie (bezkarnie) mi nawrzucać w tym temacie.
Wrzucamy screen wpłaty ze zrzutki z nickiem i wiązankę dla Angela.
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-06-24, 22:01 1
Chłopie nie znam cie ale żeby Ci proteza służyła. Szmal poszedł z moim nikiem ( mam w dupie potwierdzenie wysłanie). Pogody ducha życzę i dużo wiary w siebie.
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:04 6
DarkSaian napisał/a:

Qrwa twój bank ci wyświetli ile to bedzie dolarów, europiw czy jakich masz tam na koncie

Chuj prawdy masz screena wpłaciłem chuj wie czy dojdzie powodzenia mordzia.....

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Gazownik 2022-06-24, 22:04 2
Prosty napisał/a:

A jak mam ogarnąć kwotę???????? Jak mi pisze ze mam wpłacić 500 zł a kurwa nie mam złotówek ??? Chyba że mogę przelać ponad kwotę która wybieram ??? Np wybieram 500 zł i co dalej jak mam wpłacić 500 zł z walutowego ??? Prz3jdzie taki myk jak wpłacę 150 e???

Ziomuś wpłać tysiąc euro zobaczymy jak przewalutuje
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:07 1

Gazownik napisał/a:

Ziomuś wpłać tysiąc euro zobaczymy jak przewalutuje

Ja pierdole.... nie kumacie ze nie chodzi o chajs tylko o to żeby mi go kurwa nie przysłali z powrotem... che kurwa pomóc....

Zgłoś
chico35 2022-06-24, 22:07 3
za to was dzbany lubię i szanuję (niektórych) wpłata poszła a nawrzucać ci moge i bez screena
dobra robota gamonie
Zgłoś
DarkSaian 2022-06-24, 22:09 1
Prosty napisał/a:

Chuj prawdy masz screena wpłaciłem chuj wie czy dojdzie powodzenia mordzia.....

Będzie przeliczone przez jego bank na zł. WIęc nie bój żaby
Zgłoś
Gazownik 2022-06-24, 22:09
Prosty napisał/a:

Ja pierdole.... nie kumacie ze nie chodzi o chajs tylko o to żeby mi go kurwa nie przysłali z powrotem... che kurwa pomóc....

Kumamy … nie kumasz sarkazmu…?

Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:12 1
Gazownik napisał/a:

Kumamy … nie kumasz sarkazmu…?

Kumam nie kumasz kurwicy?

Wkazdym razie wysłałem mam nadzieję że dojdzie powodzenia a reszcie dzięki za ( NIE ) pomoc

DarkSaian napisał/a:

Będzie przeliczone przez jego bank na zł. WIęc nie bój żaby

Ok dzięki wielkie ^^

Zgłoś
DEADmanPL 2022-06-24, 22:12 7
Kurwa, nie doczytałem dokładnie, że z tym nickiem, nadal mogę Cię zbesztać łysy chuju?

Trzymaj się stary!

Zgłoś
kosmerf 2022-06-24, 22:13 8
Angel napisał/a:

Angel chuj wozi gnój!

Angel, Angel, chuj mi w dupę!
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:14 3
Dawać kurwa zbieramy na jakąś taka dojebaną typu bio mechanika ^^

Zgłoś
Gazownik 2022-06-24, 22:18 4
Prosty napisał/a:

Kumam nie kumasz kurwicy?
Wkazdym razie wysłałem mam nadzieję że dojdzie powodzenia a reszcie dzięki za ( NIE ) pomoc
Ok dzięki wielkie ^^

Ty uważaj z tą kurwicą… jeden cukrzyce zlekceważył i teraz sam widzisz ile ludzi zaangażowanych

Zgłoś
bukakin 2022-06-24, 22:18 1
jak halman się dołożył to ja nigdy w życiu.Niech cwaniak wie że przez niego cierpią ludzie.-jakby nie był takim skurwielem to bym się dołożył i to grubo.Podziękuj koledze.
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:20 2
Gazownik napisał/a:

Ty uważaj z tą kurwicą… jeden cukrzyce zlekceważył i teraz sam widzisz ile ludzi zaangażowanych

O chuj ahahahaha

Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-24, 22:23 2
Za materiał własny bonus się należy. Mam nadzieję, że w całej tej chujowej sytuacji znajdziesz jakieś pozytywy. Ja na twoim miejscu bym sobie chyba darował i sprawdził filtr DPF przez noc w garażu. Wpłata poszła, trzymaj się chłopie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów