18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
djoshin 2012-03-28, 12:25
duke nukiem
Zgłoś
whoever85 2012-03-28, 13:33
Zgłoś
R................s 2012-03-28, 14:25
nigdy nie lubiłem tej wrednej pizdy
Zgłoś
professorG 2012-03-28, 14:34
Ten Rutkowski nie odpowiada na żadne pytanie tylko pierdoli w kółko jedno i to samo, żeby nie przyznać, że się skurwiel lansuje na ten sprawie. Przypomina mi Leppera, zwłaszcza na końcu, jak się śmieje z "haju". Straszny prostak.
Zgłoś
Wilkoo 2012-03-28, 15:00
Dobrze szmacie, brakowało tylko finału kiedy Szczuka dostaje w ryj.
Zgłoś
Srasłkasz 2012-03-28, 15:00 1
polaki biedaki robaki
Zgłoś
Rynsztof 2012-03-28, 15:00
Jeszcze z Zaleską se dał radę ale tutaj napierdala jak karabin, nie daje dojść do słowa. Wdepnął w spore gówno i wmawia wszystkim, że pachnie.
Zgłoś
Kargon 2012-03-28, 15:41
ja pierdole, wielka pizdunia myśli jaka to ona inteligentna nie jest, dama kurwa
Zgłoś
stiga11 2012-03-28, 16:00
Nie ma to jak nasze Państwo zabijesz dzieciaka ukryjesz zwloki dostaniesz nowe ja nowa prace w zasadzie nowe zycie...Chyba to wszystko poszlo nie w ta strone w jaka powinno i do tego Ruciu dostal wyrok:D
Zgłoś
jarekddz 2012-03-28, 17:24
Wy chyba jesteście jacyś naćpani panowie, przecież ta kobita dobrze prawi. Rutkowski pomaga - owszem - ma z tego reklamę, ale po co to tak rozdmuchuje? Jakieś konferencje, bo to, bo tamto... Jeszcze trochę i zwoła kolejną, tylko dlatego, że rodzice Madzi zmienili szampon do włosów, przy okazji reklamując go.
Dziwna sprawa, gość chce być na topie, on z tego zarabia
Zgłoś
jezus_jakub 2012-03-28, 19:43
niech pojedzie do Sosnowca i powie ze nie chcą mieszkać "na Śląsku" to skonczy gorzej niż Madzia:P
Zgłoś
simek147666 2012-03-29, 0:15
Nie no po prostu kurwa nie! Myślałem, że dam radę wysłuchać tej głupiej pizdy, ale jednak nie jestem aż tak pojebany.
Zgłoś
brixu 2012-03-29, 0:52
Co za głupia szmata, jak ona mnie wkurwia.
Do garów kurwa.
Tak wiem wiem, kto mowi do kobiety do garów ten nie wie co z nią zrobic w sypiali, ale tej larwy bym kijem przez szmate nie tknął wiec niech chociaż coś ciepłego do żarcia zrobi.

[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-29, 01:14 ]
ta. coś ciepłego bez mięsa. niech lepiej nawet do lodówki nie podchodzi

www.FB.com/brixuphoto.
Zgłoś
synu24 2012-03-29, 12:54
Tylko ja mam ochotę jej wyjebac w ryj ??
Zgłoś
Zimniok 2012-03-29, 19:38
Rutkowski pierdoli jakoś bez sensu, wogóle nie odpowiada na pytania, mówi, a jakby czytał z kartki.
Paranoja i żenada - cała ta sprawa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów