📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kto go kurwa obcina?
Już samo patrzenie na tę sukę, tzn. szczukę nie jest łatwe. Dodatkowo słuchanie jej to już wyższy poziom sadyzmu.
Rutkowski spoko gość, a szczuka (specjalnie z małej) niech spierdala do kopalni.
Nie lubie tej feministycznej kurwy ani tego pseudo mafiozy więc piwa nie ma.
Media robią wodę z mózgu ludziom, w kółko o Madzi, już tym można rzygać. Natomiast o innych ważnych rzeczach, choćby np o tym co się dzieje na Węgrzech ani słowa nie uświadczysz, bo to jest lewackim władzom i mediom nie na rękę.
Media robią wodę z mózgu ludziom, w kółko o Madzi, już tym można rzygać. Natomiast o innych ważnych rzeczach, choćby np o tym co się dzieje na Węgrzech ani słowa nie uświadczysz, bo to jest lewackim władzom i mediom nie na rękę.
zobaczyłem tą trójkę i nie oglądałem tego, bo uważam że tylko inteligent może wysłuchiwać takich pierdół bo normalny człowiek nie był by taki głupi
"50% z państwa paczało na mnie" - zawsze byłem zdania, że wieśniaka poznasz po sposobie wypowiadania lepiej, niż po słomie wystającej z butów.
Nie lubię Szczuki, ale teraz to ona ma 100% racji. Zrobiono show i Rutkowski bryluje w mediach tak jak za czasów "Detektywa". Gdyby on rzeczywiście troszczył się o rodziców Madzi to nie robiłby do chuja żadnych pierdolonych konferencji prasowych z ich udziałem. Wielce kurwa troskliwy a pierwsze poleciał z nowinkami do TVN24...
zabrakło odpowiedzi na pytania co z ta całą szopką która wasniewscy pozwolili sobie zapodac. pierwsza wersja była, że madzia została porwana, pozniej sie wydało ze jednak uderzyła głowa o jakiś próg, a teraz sie okazuje że madzia nie żyła juz kilka dni przed rzekomym zaginięciem. co tu kurwa jest grane? za samo kręcenie i utrudnianie sledztwa powinni tą dwójkę zamknąć w pizdu. nie ogarniam tego
Jakby nie wrzucała na kwejka obrazka żeby wszyscy szukali Madzi, którą zamordowała to by miała spokój. W celi.
Grzebią w gównie i jak zwykle nic z tego nie wynika
Rutkowski lansuje się na matkę teresę, a w każdym jego ruchu widać, że zależy mu tylko i wyłącznie na medialności. Te konferencje w obstawie i oprawie graficznej jego firmy śmiech na sali. Jak się okaże, że to jednak nie był wypadek to ostro dostanie po dupce cały jego pseudo "image"
Szczuka jak zwykle niczym nie zaskoczyła - tępa dzida co nigdy nie miała chuja w dupie i jej odpierdala
Ogólnie szkoda czasu na oglądanie...
Rutkowski lansuje się na matkę teresę, a w każdym jego ruchu widać, że zależy mu tylko i wyłącznie na medialności. Te konferencje w obstawie i oprawie graficznej jego firmy śmiech na sali. Jak się okaże, że to jednak nie był wypadek to ostro dostanie po dupce cały jego pseudo "image"
Szczuka jak zwykle niczym nie zaskoczyła - tępa dzida co nigdy nie miała chuja w dupie i jej odpierdala
Ogólnie szkoda czasu na oglądanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów