📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:40
🔥
Koniec jazdy
- teraz popularne
Taka powinna właśnie być. Zdrowa, świeża ryba ma podskakiwać jeszcze na patelni.
Każda świeża ryba nawet po odcięciu głowy i wypatroszeniu ma czynny układ nerwowy przez ok 30-45 minut. Dlatego w smażalniach przy łowisku nie smażą świeżych ryb bo spierdala z patelni.
Misiek_KRK napisał/a:
Każda świeża ryba nawet po odcięciu głowy i wypatroszeniu ma czynny układ nerwowy przez ok 30-45 minut. Dlatego w smażalniach przy łowisku nie smażą świeżych ryb bo spierdala z patelni.
Ryba: "Jak można leżeć spokojnie kiedy w Polsce łamana jest konstytucja..."
ale kurna przepłaciłem, w Łebie za 20 gram leniwca zapłaciłem 55 zł,
na dodatek, leżała jak Polska baba po dziesięciu latach małżeństwa
na dodatek, leżała jak Polska baba po dziesięciu latach małżeństwa
Teraz wiem jak syjonistyczne świnie rzucały się w piecach
Można smażyć świeżo ubitą rybę, ale trzeba albo usunąć kręgosłup, albo przebić się drutem wzdłuż kręgosłupa przez kanał kręgowy. Są tam zlokalizowane ośrodki odruchów bezwarunkowych (u nas np. wyprostu kolana przy stuknięciu młoteczkiem w więzadło właściwe rzepki). Po tym zabiegu ryba przestaje reagować na bodźce, jak polityk po wyborach na swój elektorat.