Co tu dużo mówić, panowie ładnie napier**lają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kuźwa muszę skompletować ubiór - potrenować kilka lat szermierkę (coby mieć pojęcie o użyciu miecza) i wręcz muszę wziąć udział w czymś takim... oczywiście jeden na jeden bo do zespołów to marne szanse
No to pozdro bo zabulisz za takie coś jak za dobry samochód.
Szermierka tu praktycznie nie ma nic do rzeczy, szermierz walczy w pojedynkach, tutaj trzeba być twardym chłopem z siłą w łapie :p
I to jest sport przyszłości.
Mega pozytywnie się to ogląda, do tego dobry podkład. Nic tylko postawić wielki kufel po bitwie
zajebiste to jest a chłopy niech trenują niech nam wstydu nie przyniosą
najbardziej mi sie podoba ten z tym dwumetrowym toporem (chuj wie jak sie to nazywa) jak napierdala z drugiego rzędu w banie
@yacooza halabarda - jakby to byla prawdziwa walka to jeszcze mógłby nabić na taką 2,5 metrową halabarde
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów