Kurwa, ludzie, ale wy macie nasrane w czerepach. Uważajcie żeby wam żaden banderowiec nie wlazł w nocy do łóżka i nie zanalizował otworka. Bo czają się wszędzie, słyszałem, że szczególnie gustują w samotnych chłopcach o poglądach narodowych..
No, ciekawe... Nie wiedziałem, że taki sport istnieje. Coś jak średniowieczne MMA.
Nie boję się, że jakiś widlarz wpadnie do mnie w odwiedziny bo po tym jak ty mu opierdolisz pęto w podziękowaniu za walkę w imieniu nas wszystkich to nie będzie miał już siły.
Aż dziwne, że nie zauważyłeś, że ten co dostał był z konfederacji. Nie mów, że agitujesz tylko do 20.00?
Jakby ktoś miał więcej info co z typem to poproszę
36 latek uderzył w głowę 41 letniego ukrainca toporkiem na „zjeździe rycerzy” niestety Ukrainiec nie przeżył, turniej miał przez ten incydent małe 15 min przestój, wszystko wróciło do normy była wata cukrowa i baloniki.
Co takiego mi słownik przetłumaczył (pisownia oryginalna)
po1 primo, wina tego co dostal - bo mial pojedyncza ochrone karku (albo naprawde oszczecil - ta siekiera jest kurwa tepa jak cegla)- wiedzial co kurwa robi, z podwojnym nie moglby sie rozgladac pokrecajac glowa.
po 2 primo, tam nie ma zasad. no moze jedna - do ostatniego. wpadasz i napierdalasz jak chcesz i gdzie chcesz - kurwa oni maja zbroje @!!!!!
po 3 primo, cienki sedzia jak na raz nie dalrady
Nie boję się, że jakiś widlarz wpadnie do mnie w odwiedziny bo po tym jak ty mu opierdolisz pęto w podziękowaniu za walkę w imieniu nas wszystkich to nie będzie miał już siły.
Aż dziwne, że nie zauważyłeś, że ten co dostał był z konfederacji. Nie mów, że agitujesz tylko do 20.00?
Piszesz tu tyle komentarzy podszytych pedalskimi fantazjami, że musisz mieć sporą wiedzę praktyczną w tym zakresie. No dalej, ujawnij się, może filmik jakiś wrzuć, będzie na harda. Rozumiem teraz skąd ten nick. Dam dobrą radę: jak dobrze nasmarujesz wtedy nie boli, a nawet jest całkiem przyjemnie.
Piszesz tu tyle komentarzy podszytych pedalskimi fantazjami, że musisz mieć sporą wiedzę praktyczną w tym zakresie. No dalej, ujawnij się, może filmik jakiś wrzuć, będzie na harda. Rozumiem teraz skąd ten nick. Dam dobrą radę: jak dobrze nasmarujesz wtedy nie boli, a nawet jest całkiem przyjemnie.
Coś projekcja ci nie wyszła.
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam
Masz dobrą etykę pracy, 0 agitacji po 20 bo za nadgodziny nie płacą
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam
niema to jak dobra rada od pedała dla pedała. tfu na was!
Kurwa gosciu... Czy Ty nie widzisz jaki masz nick? Normalnych ludzi dupa nie boli.
Kurwa gosciu... Czy Ty nie widzisz jaki masz nick? Normalnych ludzi dupa nie boli.
Ty czytać potrafisz czy potrzebujesz pomocy z 3 wyrazowymi sentencjami?
Już wiem dla kogo piszą te instrukcje do głosowania, gdzie postawić krzyżyk w okienku
Oni tam przyszli się rąbać żelazem a nie głaskać. A wypadki się zdarzają w tym sporcie często więc nie ma co się dziwić i winnych szukać.
Tu się chłopaki napierdalaja bez skrupułów.
Polacy w tych napierdalankach,są jednymi z najlepszych na świecie.
Średniowieczne pogo.
I tak właśnie wyglądały średniowieczne bitwy, tylko juchy było zdecydowanie więcej. A nie to mizianie i szlachetne walki jak to dzisiaj w filmach pokazują. Jak to podobno jeden sławny rycerz odpowiedział zapytany ilu naszatkował pod Grunwaldem: nie wiem, mało co widziałem, byłem przerażony więc tłukłem przed sobą wszystko co było skierowane końskim łbem w moją stronę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów