📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I co teraz? Pójdzie siedzieć za morderstwo?
dominik283 napisał/a:
I co teraz? Pójdzie siedzieć za morderstwo?
Dlaczego? Przecież wygrał walkę
A mieli mieć ślepą amunicję...
dOpieca napisał/a:
Cos wiecej informacji na ten temat?
Proszsz:
Ludzie z problemami psychiatrycznymi idą cię napierdalać, ale tym razem był wśród nich prawdziwy sadol, który uznał, że skoro walka, to walka. i nie będzie odpierdzielać żadnej fuszerki czy udawania.
No to teraz przynajmniej dwóch z tych matołów już wie, że napierdalanie się to niekoniecznie musi być fajna zabawa i został jeden, który (nigdy) nie (z)rozumie, dlaczego się do niego wszyscy wokół przypierdalają, skoro wygrał.
Tu się chłopaki napierdalaja bez skrupułów.
Polacy w tych napierdalankach,są jednymi z najlepszych na świecie.
Średniowieczne pogo.
Średniowieczne pogo.
jebany ukrainiec, tylko się wzdrygnął, chciałby nadal napierdalać ale nie może wyjąc topora
Szukałem info i nie znalazłem. Ktoś coś wie co z gosciem, który padł? To jakieś świeże nagranie?
gen.T.Rozwadowski napisał/a:
Uderzenie z tyłu siekierą.
Flaga banderowska - przypadek?
Nie sądzę.
bishfinger napisał/a:
jebany ukrainiec, tylko się wzdrygnął, chciałby nadal napierdalać ale nie może wyjąc topora
Bul_od_bytu napisał/a:
Widlarz z mieczem? To mało historycznie poprawne. Dać mu sztachetę od płotu albo widły to będzie "na faktach autentycznych"
Kurwa, ludzie, ale wy macie nasrane w czerepach. Uważajcie żeby wam żaden banderowiec nie wlazł w nocy do łóżka i nie zanalizował otworka. Bo czają się wszędzie, słyszałem, że szczególnie gustują w samotnych chłopcach o poglądach narodowych..
zwierzak30 napisał/a:
Tu się chłopaki napierdalaja bez skrupułów.
Średniowieczne pogo.
No, ciekawe... Nie wiedziałem, że taki sport istnieje. Coś jak średniowieczne MMA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów