📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja jebe w polsce to już zdj w internecie kradną.
Chciałbym poznać dalszą część tej jakże genialnej wypowiedzi.
oj chyba byś nie chciał wiesz, bo to smutna historia jest.
katana wa bushi no tamashi
Rydzyk to najlepszy złodziej XXI wieku. Sam nic nie robi a babcie mu renty i emeryturki dają ! Z niego nie wolno się śmiać - go trzeba naśladować!
♣ napisał/a:
Skończcie przepierdalać demoty / memy z tej zjebanej strony !
Dziękuję
po prostu nikt nie bierze pod uwagi bardzo waskiej,ograniczonej grupy spolecznej , ktorej kawalek paska z kilkoma literami przeszkadza, jeszcze pare lat temu jeden z drugim twardo do gimbazy zapierdalal a teraz wielkie kurwa pany dorosle na garnuszku rodzicow.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
ja pierdole... to już nawet jednemu debilowi z drugim nie chce się usunąć tego pierdolonego paska z reklamą stronek dla gimnazjalistów, a to zajmuje aż 20s
j/w
ja nawet nie zauważyłem tego paska dopóki komentarzy nie przeczytałem
TA DA!!!
I tak powstał świat...
ja pierdole... to już nawet jednemu debilowi z drugim nie chce się usunąć tego pierdolonego paska z reklamą stronek dla gimnazjalistów, a to zajmuje aż 20s
Przewinięcie zajmuje jeszcze krócej, no chyba że masz z tym problemy?
Spoczko, admin jest tu tylko jeden.
niebieski jaki zaczepny kazdy wie ze chodzilo o modow
zukennuken3d, przepraszam, znamy się?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów