I tak sie powinno robić kampanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo dobre
Rysiek to generalnie dobry aktor i tutaj wypadł nieźle.
Rysiek to generalnie dobry aktor i tutaj wypadł nieźle.
Fajnie zrobione pod klimat "Wściekłych Psów" i "Pulp Fiction", mogliby tylko wyjaśnić krok po kroku jak sprawnie przejść z sytuacji otrzymywania mandatu do sytuacji zamknięcia psa w bagażniku?
"morda może nie w tamburyn" - piwko za szczerość
"morda może nie w tamburyn" - piwko za szczerość
Cytat:
Fajnie zrobione pod klimat "Wściekłych Psów" i "Pulp Fiction"
Zapomniałeś jeszcze o szpilkach na giewoncie i kuchennych rewolucjach.
Reklama świetna, piweczko
Bardzo fajna akcja i bardzo ciekawie stworzona ta kampania. Jest jedno "ale". Wkurwia mnie jak ktoś mówi 3/4 a nie 0.7
a co do kampanii to git
a co do kampanii to git
Zajebiste! Nie dość, że powiedziane w niecodzienny sposób, to jeszcze przekaz jasny! Browar się należy jak psu buda!
W tej kampanii Rysiek trochę przypomina Emila Karewicza. Kto wie... może lepiej by zagrał w nowym Klossie Brunera niż Piotr Adamczyk.
Cytat:
Bardzo fajna akcja i bardzo ciekawie stworzona ta kampania. Jest jedno "ale". Wk***ia mnie jak ktoś mówi 3/4 a nie 0.7
masz 22 lata, to rzeczywiscie pewnie jak byla stara rozmiarówka, to dopiero raczyłeś sie Redsami.
Rychu wygląda jak Zorg z 5 elementu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów