📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a co jeśli to były już gotowe portrety a on tylko malował je na czarno i później puścił filmik od tyłu?
JAKIŚ DZIADEK???
Każdy szanujący sie kinoman wie że to Abraham Lincoln ten co wymyślił najbardziej popularne w Amerykańskim kinie auta - Dodge.
Każdy szanujący sie kinoman wie że to Abraham Lincoln ten co wymyślił najbardziej popularne w Amerykańskim kinie auta - Dodge.
Dorzucę level max
Tomb Raider - Lara:
Adriana Lima:
Megan Fox
Monica Bellucci:
Od chuja tego jest. I jest to jedyny talent którego zazdroszczę ludziom
Tomb Raider - Lara:
Adriana Lima:
Megan Fox
Monica Bellucci:
Od chuja tego jest. I jest to jedyny talent którego zazdroszczę ludziom
Jakby ktoś chciał zobaczyć więcej to wpiszcie sobie MateuszPoksinski na youtube chłopak naprawdę świetnie rysuję.
Jakby ktoś chciał zobaczyć więcej to wpiszcie sobie MateuszPoksinski na youtube chłopak naprawdę świetnie rysuję.
Pelen szacunek dla rysownikow... ale dla mnie to nie jest sztuka tylko zwykle rzemioslo. Bo jaki jest cel rysowania czegos tak, ze wyglada zwyczajnie jak zdjecie? Dla emnie nie ma to zadnej wartosci artystycznej... tylko wyjebany skill w kopiowaniu i tyle.
Dla hejterow odrazu napisze, ze sam duzo rysowalem moze nie tak idalnie jak oni. Bo wolalem, cos sam wymyslic i tworzyc cos wlasnego, ale naprawde nie rozumiem fenomenu jarania sie takim czyms.
Dla hejterow odrazu napisze, ze sam duzo rysowalem moze nie tak idalnie jak oni. Bo wolalem, cos sam wymyslic i tworzyc cos wlasnego, ale naprawde nie rozumiem fenomenu jarania sie takim czyms.
ja bym to nazwał "sztuką" gdyby to były obrazy malowane z głowy a nie ze zdjęcia - wszystko co gość maluje białą kredką jest w google>grafika. Taki ma talent ale to jest takie se...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów