📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Bliska mi osoba też rysuje i kilka dni temu otworzyła studio tatuażu. Zawsze podziwiałem Artystów jak precyzyjnie stawiają każdą kreskę, a ten chłopak... Mam nadzieję, że nie zabraknie mu motywacji i chęci do dalszej pracy, bo już osiągnął dużo i częściowo przezwyciężył swoją niepełnosprawność.
Smutno również,
Że przenigdy w świecie
Nie będzie miał okazji
Zaznać masturbacji...
Smutno również,
Że przenigdy w świecie
Nie będzie miał okazji
Zaznać masturbacji...
@jacekmatys ma talent i go wykorzystuje. Coś dostał, coś mu odebrano. Tak czasem bywa, cóż poradzić. Mariusz, trzymam kciuki za ciebie, obyś został światowej sławy artystą
czasem widzę gorszej jakości zdj. niż te jego rysunki, zdolniacha
Takie kurwy jak
:moonmaker05, rzepich, snik0, Mc6, DiesIrae, PushTheTempo91a.
Strzal w tyl glowy bez zastanowienia jak za Hitlera. Wy msciwe jebane kutasy. Nas kurwa nie interesuje wasz skrzywiony zlosliwy poglad pojebanego zazdrosnika beztalencia z obiema lapami. Dla mnie mozecie isc w te wasze jebane pole i wsadzic lapska w kombajn.On tworzy sztuke, a wy zwyczajny msciwy pierdolony trolling!
Pierdolone trole... rzygac mi sie chce
:moonmaker05, rzepich, snik0, Mc6, DiesIrae, PushTheTempo91a.
Strzal w tyl glowy bez zastanowienia jak za Hitlera. Wy msciwe jebane kutasy. Nas kurwa nie interesuje wasz skrzywiony zlosliwy poglad pojebanego zazdrosnika beztalencia z obiema lapami. Dla mnie mozecie isc w te wasze jebane pole i wsadzic lapska w kombajn.On tworzy sztuke, a wy zwyczajny msciwy pierdolony trolling!
Pierdolone trole... rzygac mi sie chce
ja będąc zdrowy (tak mi sie wydaje) nie mam żadnego talentu k$%wa nawet hobby niemam a ty osoba niepełnosprawna z takim talentem Respect
w tvn-owym shicie, nie pamiętam tytułu, i tak by stwierdzili, że nie ma chłopak talentu
Kiedyś z kolegą poszedłem potańczyć i popić. Jakieś fajne dziewczyny sobie tańczyły i je obserwowaliśmy. W pewnym momencie na parkiecie podeszło do nich dwóch facetów i każdy z nich nie miał ręki od łokcia. Tam sobie powywijali razem a po wszystkim usiadły sobie a jeden z kikuciarzy razem z nimi. Ja dosiadłem się i coś tam zacząłem z nimi rozmawiać, potem dosiadł się też kolega. W pewnej chwili jednoręki się wkurwił i chciał coś zrobić ale podszedł drugi i powiedział: chodź, szkoda na nich rąk. I tak oto uniknąłem niechybnego wpierdolu.
Wielki, wielki, wielki szacunek dla chłopaka. Ogromny talent, pomimo tak wielkich przeciwności losu pielęgnuje go i rozwija. Oby mu sie w życiu poszczęściło.
Talent talentem, ale bardzo mądrze chłopak gada. Warto go posłuchać i zrozumieć.
I wszystkie emo cioty powinny brać przykład z tego chłopaka. Zamiast się użalać nad sobą i całym światem realizuje swoją pasję i czerpie z niej radość. Szacun.
paru ludzi hejtuje, że kaleka to wszyscy współczują, owszem, to normalne, ale pomimo tego koleś rozwinoł niesamowity talent którego większość z nas nigdy nie osiągnie mając sprawne ręce, sam dużo rysuje, w innym stylu co prawda, ale sporo mi brakuje do niego, przedewszystkim podejścia i zapału, tego mu zazdroszcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów