📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
I to jest historia godna opowiedzenia, a nie kurwa w tych chujostawach telewizyjnych typu mam talent czy inne szubu dubu, gdzie typ opowiadał tkliwą historię jak to go nikt nie lubił, albo jak to mama go nie kochała
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Totalny szacun!!! Ja jestem w pełni sprawny, a koła nie potrafię narysować... Zatkało kakao
W oceanie sadolskich wypadków, dzwonów, ludzkiej głupoty i ruskich jobów stawiam szklanę za zdrowie Bohatera tego filmu.
ale dlaczego kurwa ze zdjęcia???????
ma fach w kikutach, tylko może by jeszcze coś "od siebie"...
ma fach w kikutach, tylko może by jeszcze coś "od siebie"...
Brawo...Tak trzymaj kolego:) i rob swoje i nie ogladaj sie za siebie. A ludzie ehh....
i po chuj tak komentujesz snik0 jak sam jestes zwykla cipa
Ma kikuty więc teraz wszyscy ubolewajmy jaki to bohater, niech zrobi nam się smutno oh jak go szkoda..
Jak można nagrywać kretyna bez rąk, przecież tego się oglądać nie da.
@up to nie oglądaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów